avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Activitate MariusZ17

Activitate MariusZ17

Răspuns la discuția Decizie impunere CNAS
Chiar maxime,as spune. Atat timp cat ai noroc si poti dovedi ca in acea perioada ai avut un contract de munca si ai platit taxele si impozitele aferente ii cam lasi cu gura cascata...#-o Sa nu mai spun ca legea e neconstitutionala!
Daca tie ti se pare normal sa platesti asigurari de sanatate pentru ca ai niste bani intr-o banca in Romania n-ai decat s-o faci!
Răspuns la discuția Decizie impunere CNAS
Legea stiam si eu s-o citesc :) Merci! Sa mai spun ca azi am fost la CNAS si acolo mai erau cel putin 10 persoane cu problema similara si aveam toti aceasi suma de platit :) Dupa ce am fost tinut afara la usa aprox 80 minute mi s-a zis ca maine la ora 9 o sa vina cineva de la Finante cu lamuriri . Cred ca ma bate gandul la un proces frumos si elegant!
Am primit un plic saptamana trecuta prin care CNAS imi impune sa le platesc suma de 536 lei ptr ca as avea venituri din dobanzi bancare. Am citit legea,dar mi se pare total aberanta. Eu nu lucrez in Romania de 5 ani,am doar 2 conturi curente la BCR,am un contract de munca in alta tara,platesc acolo taxe si impozite,sunt asigurat in sistemul sanitar,am un card international de asigurat! As dori un sfat in legatura cu modul de procedare pentru ca mi se pare absurd sa platesc Casei nationale de asigurare de sanatate atat timp cat eu stau in Romania maxim 20-30 zile anual. Multumesc anticipat!