avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Activitate anamariaamyra

Activitate anamariaamyra

o sa incerc asa .. voi reveni cu noi informatii ... va multumesc foarte mult pentru raspunsuri .. o zi buna si multa sanatate sa aveti =D>
am incercat sa fac sa le platesc lunar o suma am vrut sa le spun ca in luna august va achita sotul o suma de bani dar ei vor acum imediat in 5-6 zile ceea ce e imposibil si acel domn mi-a dat nr lui personal sa il sun sa il anunt ca am platit suma ceea ce eu nu am de unde asa repede nu stiu ce pot face ...nu am de unde sa le achit asa de repede suma pe care ei o doresc ce pot face?
#-o Eu doresc ca in luna septembrie sa le achit suma integrala atunci voi putea sa achit suma de 2600 de lei (trebuie sa primesc niste bani de pe o mostenire) atunci voi putea dar pana atunci nu am de unde si ei nu inteleg ce sa fac?
buna ziua ... o sa intru direct in subiect ... anul trecut in luna iunie sotul meu a facut un imprumut la institutie financiara nebancara pt a lua o masina de spalat si un televizor .. am achitat rata pana anul acesta in martie nu am mai avut situatie financiara avand probleme cu fetita mea nu am putut achita rata , astazi am primit un plic prin care specifica ca in termen de 5 zile sa achit suma integrala de 2.5450 de lei eu neavand acesti bani am luat legatura cu institutie financiara nebancara si am incercat sa ajung la o intelegere .... m`au lamurit NU au zis ca sa achit jumatate din suma pana la sfarsitul lunii (adica in 7 zile) daca nu il vor executa pe sotul meu silit el avand bunuri personale doar ce a luat in rate noi locuim cu chirie deci nu avem bun imobiliar sau auto deocamndata doar sotul lucreaza avand salariul de 1200 de lei pe luna daca in caz ca ne vor lua bunurile o sa ne oblige in continuare sa platim toata suma cum vor ei asa la rapid sau ce e de facut va rog din suflet ajutati`ne nu stim cum sa procedam cu ei nu vor sa ajungem la o intelegere vor sa achitam toata suma odata PLUS pe langa cei aproape 2600 de lei am mai avea de achitat si executorul silit cu suma de 1100 de lei in total suma de 3700 de lei ce putem face dati`ne un sfat ceva va imploram #-o:((: