avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Activitate Ghitis

Activitate Ghitis

Răspuns la discuția Somaj tehnic
Am inteles acum. Va multumesc frumos pentru lamurire. O zi buna in continuare.
Răspuns la discuția Somaj tehnic
Contractul de munca era incheiat pe perioada determinata. De la data iesirii din somaj, respectiv luna Aprilie, pana in Noiembrie cand eram iar introdus in perioada de somaj. In fiecare Aprilie eram reangajat pe perioada determinata.
Discuție Somaj tehnic
Buna ziua, v-as ruga sa ma lamuriti si pe mine intr-o chestiune pe care nu prea o inteleg. Anul trecut in luna Noiembrie am intrat in somaj pana anul acesta in luna Aprilie. Dupa aceasta perioada mi s-a adus la cunostinta urmatorul fapt : Contractul de munca inregistrat in registrul general de evidenta a salariatilor cu nr.59/19.03.2012 a incetat de drept cf.art.56 lit.i din codul muncii la data de 20.11.2012 - aceasta fiind data cand eu am intrat in somaj. Mi s-a mai adus la cunostinta ca in cadrul unitatii nu a mai fost disponibil nici un loc de munca conform pregatirii mele profesionale, motiv pentru care nu am fost reangajat. Este posibil sa faca asa ceva? Nu trebuia sa ma anunte atunci, la data intrarii mele in somaj care coincide cu desfacerea contractului de munca, faptul ca nu voi fi reangajat? Daca urma sa imi desfaca contractul de munca, nu aveam dreptul la 12 luni de somaj in locul celor 5 luni care mi-au fost acordate? mentionez faptul ca in fiecare an am beneficiat de somaj tehnic in lunile acestea, Noiembrie- Aprilie. Multumesc anticipat.