avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Activitate DESTINY1

Activitate DESTINY1

Răspuns la discuția Izolatie fonica spatiu comercial
Multumesc frumos pentru raspuns.
Buna ziua, Locuiesc la etajul 1 , Apartamentului de la parter i-a fost schimbata destinatia, fiind transformat in spatiu comercial, mai exact intr-un salon de coafura, manichiura...masaj. Proprietarul nu a asigurat izolatia fonica, pretinzand ca a lipit pe tavanul acelui apartament un strat de polistiren, de 1 cm grosime. Problema este ca, nu doar zgomotul specific acelei activitati, dar si cuvintele celor care activeaza sau vin in coafor, se aud la mine, si este deosebit de deranjant, pentru ca este continuu. Intrebarea este : are proprietarul obligatia de a face izolatie fonica cu produse specifice ? Daca da, unde ma pot adresa pentru a-l obliga sa faca acest lucru, deoarece nu intelege omeneste. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri !
Discuție Succesiune
Buna ziua, problema este urmatoarea : Mama mea ( decedata ) detine intr.un oras de provincie, un loc in cimitirul de acolo. Pentru acesta nu am facut succesiunea la timp, dar as vrea s-o fac acum cu ceilalti membri ai familiei, pentru ca figureaza pe numele unei persoane decedate. Ultimul domiciliu al mamei a fost in acel oras. Noi locuim toti in Bucuresti si e complicat sa ne adunam toti, pentru nimica toata, sa mergem acolo pentru succesiune. Intrebarea mea este : exista posibilitatea, sa facem aceasta succesiune in Bucuresti ? Si ce pasi sunt necesari, pentru ca notarul pe care l-am intrebat aici in Bucuresti, mi-a spus ca doar in localitatea in care mama a avut ultimul domiciliu pot face succesiune.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.