avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Activitate geo21

Activitate geo21

Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
POSTURI de grefieri la IASI !!! sunt publicate pe portal.just.ro, nu pe grefieri.ro :yeah:
oanamara a scris:

Da, eu sunt din piatra neamt . Te duci de sambata? Mai sunt si alti colegi? Cam cat costa?

Ori sambata dar nu prea tarziu, ca sa te poti linisti, relaxa, odihni..ori vineri seara...eu as opta pentru vineri seara, dar o sa decid si in functie de variabila gasirii unei persoane cu care sa ma cazez...iesi mai bine la pret pe camera dubla decat pentru single.
Iar ca idee despre preturi [ link extern ]

Stii cumva sectorul in care se va sustine examenul? :help:

Anul trecut a fost prima data cand s-a dat in sector1, la Romano Americana, aproape de statia de metrou 1 Mai...in anii anteriori se dadea in aceeasi locatie cu cei de la INM respectiv Titu Maiorescu si inca una, din sector 4, aproape de statia de metrou Timpuri Noi; cum cele doua locatii se afla pe doua linii de metrou diferite dar cu legatura intre ele, putem opta pentru cazare in oricare din cele doua zone, in functie de intuitia pe care o avem..eu inclin sa cred ca si anul acesta se va da la Romano-Americana
E cineva care doreste sa se combine la cazare pentru weekendul in care avem examenul? Stiu ca se practica statul la prieteni/rude, dar din proprie experienta am constatat ca nu prea se merita sa faci economie la bani in detrimentul orelor de odihna sau recapitulare...eu sunt din iasi