Doresc sa cumpăr un apartament, proprietarul detine un credit ipotecar, iar ipoteca este asupra a mai multor apartamente, se poate ridica ipoteca doar pentru cel pe care doresc sa il cumpăr? Și dacă da, cum se procedează?
Va mulțumesc!
Multumesc pentru raspuns dar tocmai asta e directiva conducerii liceului ca sa nu mai zic ca poarta e închisă de paznic cu un lacăt iar noi parintii vorbim pe la gard cu copii iar mâncarea e data printre zabrelele portii. Mi se pare inuman dar și ilegal și de aceea a-si vrea sa stiu parerea dumneavoastra . Multumesc anticipat
Buna ziua ! Fiica mea este eleva la un Colegiu Național iar mai nou la poarta se cere predarea cărții de identitate in schimbul unui ecuson. Azi dori sa stiu daca e legală toate treaba si care e baza legală. Va multumesc
Bună seara ! Va rog sa mă ajutați cu informații și cum trebuie procedat : în luna Iunie 2018 am încasat 14000 lei din dividende. În cazul acesta am 2 întrebări și anume : 1. Am obligația sa plătesc CASS
2. Cum se completează declaratia Unica în cazul acesta
Va mulțumesc!
Mulțumesc mult pentru ajutor! Dar mai am o întrebare :actele justificative pentru soțul meu se depune la AJOFM (o data cu actele pt somaj )sau la Casa de Sanate ?
Bună ziua! Va rog sa mă ajutați într.o problema și anume :de la 01.10.2018 sunt în șomaj (pana la aceasta data am fost angajata cu norma întreaga iar soțul neavând venituri a fost coasigurat ) în cazul de fata soțul mai rămâne coasigurat ? Va mulțumesc pentru timpul acordat.
Bună seara! Ași dori sa mă ajutat : am o cunoștiință căreia de curând ia murit soția și ași dori sa știu (nu au avut copii ) cu cine va dezbate moștenirea cu socrii și cu frații? Și care e cota lor din moștenire ? Va mulțumesc pentru timpul acordat.