freeelis a scris:
Notificarea isi va produce efecte de la data comunicarii acesteia angajatorului, fara a fi nevoie de aprobarea acesteia.
Va rog sa ma mai ajutati cu niste informatii. Sa-mi raspundeti cu da sau nu.
Eu asta am scris pe hartie : ( ca in exemplul dumneavoastra) NOTIFICARE nr. …../.....................
PRIVIND INCETAREA CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA
IN PERIOADA DE PROBA
Avand in vedere prevederile contractului individual de munca inregistrat in Registrul de Evidenta a Salariatilor cu nr. .................. intre S.C. ....................... - in calitate de angajator, si domnul/doamna ...................... - in calitate de angajat, cu functia de ...................................,
Tinand cont ca, potrivit contractului individual de munca, perioada de proba aferenta acestuia este de ...................zile calendaristice/lucratoare,
Luand in considerare art. 31 alin. 3 - Codul Muncii care prevede ca “pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia”,
Prin prezenta va aduc la cunostinta hotararea de a inceta contractul individual de munca incheiat cu dumneavoastra, incepand cu data de ......................., conform prevederilor art. 31 alin. 3 Codul Muncii, republicat.
Salariat
……………………………..
Am fost la sediul social si din partea angajatorului am doar numarul de inregistrare adaugat de inspectorul resurse umane. In rest campurile completate de mine cu semnatura mea la final ( valabil pentru ambele exemplare ). Am si eu un exemplar si unul este la departamentul de resurse umane. Este totul ok pana acum ? Da sau nu ?
Multumesc de ajutor !