Prietenul meu a lucrat timp de o luna la o firma de securitate cu contract de munca, a plecat in conditii normale, a stat in preaviz 15 zile si cu toate acestea firma respectiva refuza sa-i dea salariul pe luna lucrata. Am telefonat de nenumarate ori si de fiecare data raspunde o persoana care vb numai "la misto", am fost si la sediul firmei si ni se spune ca nu au bani sa plateasca pe cei care au plecat de le locul respectiv de munca. Va rog din suflet sa ma ajutati, ce ar trebui sa fac, nu este o suma mare, este vb de 800 lei dar pentru noi sunt foarte importanti, suntem tineri si la inceput de drum!
Mentionez ca prietenul mei a lucrat toata luna mai iar acum suntem in august si ne tot amana cu plata salariului.
Va multumesc anticipat!
buna! in legatura cu sesizarea pe care vroiai sa o adreseszi la ITM...spune-mi si mie daca ai rezolvat ceva?
In aceeasi situatie se afla si prietenul meu, a lucrat o luna la o firma de paza, cu contract de munca, a stat in preaviz zile inainte sa plece si cu toate astea firma refuza sa-i de salariul pe motiv ca nu au...
Nu stiu ce sa fac si cu sa ma adresesz? daca ai rezolvat ceva te rog rasp. si mie! multumesc anticipat!