avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Activitate ROBERTOFREDY

Activitate ROBERTOFREDY

Ora estimata: 09:00
Complet: S2 Completul nr. 1R
Tip solutie: Admis recurs
Solutia pe scurt: Dec.778/R - Admite recursul declarat de inculpatul CIOMÎRTAN MIHAIL ROBERTO împotriva sentinţei penale nr.82/31.01.2013 a Judecătoriei Sectorului 6 Bucureşti. Casează, în parte, sentinţa penală recurată, numai sub aspectul modalităţii de executare a pedepsei şi rejudecând în fond: Înlătură aplicarea dispoziţiilor art.86 ind.1 – art.86 ind.3 Cod penal. În baza art.81 Cod penal suspendă condiţionat executarea pedepsei închisorii pe durata unui termen de încercare de 2 ani şi 8 luni, stabilit conform art.82 Cod penal. În baza art.359 Cod pr.penală atrage atenţia inculpatului asupra cazurilor de revocare a suspendării condiţionate, prevăzută de art.83 Cod penal. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei penale. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului, onorariul avocatului din oficiu, în sumă de 200 lei, se va avansa din fondul M.J. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi 22.04.2013. idea este ca nu am primit nimika acasa si plus ca nu stiu ce insemana atatea articole , daca ma poate ajuta cineva sa intleg daca maia m dreptul sa conduc sau mi sa anulat permisul sau nu ,,multumesc anticipat