Offf e adevarat ce spui Rosa dar tot sunt foarte stresata ,adevarul e ca trebuie sa ma concentrez pe invatat si ce o fi o fi ,ma bucur ca sunt oameni ca voi care ne incurajeaza !!!
E aiurea eu traiam cu speranta ca tematica sa ramana aceeasi ,nu am mai dat examen la SNG si nu stiam .Oricum e multa materie si habar nu am cum as putea sa o impart sa o invat mai bine
Scuze ma refeream sa`mi impart codul in functie de tematica de anul trecut ma refer la CPC .Eu una am inteles ca trebuie sa invatam ce e in tematica nu tot codul si vreau sa invat pe bucati cum ziceai si tu adica la subiect e ok nu ?
Multumesc din suflet chiar acum ma uitam la tematica ,banuiesc ca ramane aceeasi poate doar cu mici modificari ?Am CPC din 2013 si vreau sa`mi scot subiectele din tematica ,ma gandesc ca se merge cu invatatul pe subiecte nu?
Salutare ,vreau si eu sa ma inscriu anul asta la SNG dar nu imi este foarte clar de unde trebuie sa ma apuc de invatat vechile coduri sau noile coduri .Daca ma poate ajuta cineva cu un link ,va raman datoare si bafta la invatat!