Buna seara si La multi ani!
Mai sunt si alte balcoane închise dar și acoperite, cum este balconul meu. Pe vecinul care m-a reclamat teoretic nu îl deranjează cu nimic, pur si simplu este genul de om care vrea să facă rău. Nu stiu daca este cineva pe strada care să se inteleaga bine cu acest domn.
Va mulțumesc pentru răspuns! Am contestat deja amenda pe motiv că nu a fost întocmită în momentul în care s-a prezentat inspectorul de la urbanism si faptul ca s-a prezentat la ușă cu reclamantul.
Un an nou mai bun decât cel care a trecut!
Cu stima,
Elena
Buna seara,
În urma cu o lună mi s-a facut o reclamație la primăriei pentru că am început demersurile pentru acoperirea balconului. Țin să specific ca sâmbăta s-a montat grinda de susținere și stalpii, iar luni dimineață s-a prezentat la ușă un domn inspector împreună cu reclamantul, un vecin binevoitor, care are casa vis-a-vis de blocul în care locuiesc, si mi-a adus la cunoștință reclamația. A doua zi am mers la primăriei și am depus toată documentația necesara pentru obținerea certificatului de urbanism ( care nici în momentul de față nu este gata) în schimb am primit azi o amendă în valoare de 1000 lei. Menționez că amenda nu are data la care s-a prezentat domnul inspector la ușă mea ci o data ulterioară. Pot să contest amenda ținând cont de data acesteia?
Va mulțumesc pentru timpul acordat!
Cu stima,
Elena
Am si eu o nelamurire. Din cate stiu concediul medical suspenda durata preavizului, si ca acesta (preaviziul) va curge in continuare de la data in care concediul medical inceteaza. In situatia in care la nivelul primariei restructurarea se face in baza reorganizarii acesteia, concediul medical mai suspenda de drept periaoda preavizului?