avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Activitate George202

Activitate George202

pai pt obtinerea buletinului romanesc trebuie sa ai certificat de nastere romanesc si un domiciliu stabil in romania
ai dubla cetatenie prietene....si cei de la buletine din moldova nu au treaba cu domiciliul tau din romania.... si eu sunt din RM si am dubla cetatenie....deci 2 buletine.
ai dubla cetatenie....ca cetatean moldovean in buletin (moldovenesc) tii trecuta domiciliu din moldova....ca cetatean roman in buletin (romanesc) tii trecut domiciliu din bucuresti.
Răspuns la discuția Amenda penala pentru alcool
multumesc!
salut. am facut si eu greseala de a conduce sub influenta bauturilor alcoolice,...am avut proces dupa care am fost condamnat la:
"-1500 lei amenda penala, pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool pur in sange, prev. si ped. de art. 87 al.1 din OUG nr.195/2002, cu aplic. art.320 ind.1 C.pr.pen. si art.74 al.1 lit.a si c C. pen. rap la art.76 al.1 lit.e C.pen." (sentinta mi-a fost data acum 6 luni) avocatul (din oficiu) mi-a zis dupa proces ca peste 6 luni pot sa dau din nou pt permis. intrebarea mea este urmatoare: pot sa dau din nou pt permis dupa 6 luni de la sentinta ramasa definitiva sau de la data achitarii amenzii penale?
Multumesc!