ai dubla cetatenie prietene....si cei de la buletine din moldova nu au treaba cu domiciliul tau din romania.... si eu sunt din RM si am dubla cetatenie....deci 2 buletine.
ai dubla cetatenie....ca cetatean moldovean in buletin (moldovenesc) tii trecuta domiciliu din moldova....ca cetatean roman in buletin (romanesc) tii trecut domiciliu din bucuresti.
salut. am facut si eu greseala de a conduce sub influenta bauturilor alcoolice,...am avut proces dupa care am fost condamnat la:
"-1500 lei amenda penala, pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool pur in sange, prev. si ped. de art. 87 al.1 din OUG nr.195/2002, cu aplic. art.320 ind.1 C.pr.pen. si art.74 al.1 lit.a si c C. pen. rap la art.76 al.1 lit.e C.pen." (sentinta mi-a fost data acum 6 luni) avocatul (din oficiu) mi-a zis dupa proces ca peste 6 luni pot sa dau din nou pt permis. intrebarea mea este urmatoare: pot sa dau din nou pt permis dupa 6 luni de la sentinta ramasa definitiva sau de la data achitarii amenzii penale?
Multumesc!