avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1222 soluții astăzi
Forum Activitate andreiandreeescu

Activitate andreiandreeescu

Răspuns la discuția Cenzor extern
multumesc pentru raspunsuri

totusi daca ma raportez in continuare la legea 230/06.06.2007,art 21 (2) "cenzorul sau membrii comisiei de cenzori trebuie sa aibă cel puţin studii medii".
in acest caz ce sa inteleg, ca daca cenzorul este ales din cadrul membrilor asociatiei de proprietari poate avea studii medii (ex. electromecanic, sofer, sudor, etc) dar, daca este un tert - SRL, trebuie sa fie obligatoriu membru CECCAR.
Răspuns la discuția Cenzor extern
Adica, cu toate ca detin toata expertiza necesara, la o asociatie pot asigura administratia (respectiv intocmirea conform legii a tuturor situatiilor) dar pe altii nu-i pot controla?
Discuție Cenzor extern
Buna ziua,

Referitor la cenzorul unei asociatii legea 230 prevede urmatoarele:

"Dacă dintre membrii asociaţiei de proprietari nu se poate alege un cenzor sau comisia de cenzori, atunci adunarea generală a proprietarilor membri ai asociaţiei de proprietari va mandata comitetul executiv pentru angajarea unui cenzor din afară asociaţiei de proprietari, persoana fizica ori juridică de specialitate, pe baza de contract sau convenţie de prestări de servicii."

In cazul in care un SRL ce CAEN 6832 - "administrarea imobilelor" si implicit are angajata o persoana cu atestat de administrator imobile, aceasta firma poate presta si servicii de cenzorat pentru alte asociatiile la care nu asigura si administratia?

Va multumesc.