avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Activitate Yoli2013

Activitate Yoli2013

Răspuns la discuția Legea 10/2001
Va multumesc mult pentru ajutor!
Răspuns la discuția Legea 10/2001
Buna ziua,

Va multumesc mult pentru raspuns. Mai indraznesc cu o intrebare: Daca suntem doi mostenitori (eu si mama), depunem cererile pentru documentele solicitate de primarie saparat? sau pot depune doar eu specificand si numele ei cf. certificat de mostenitor?

Va multumesc mult!
Discuție Legea 10/2001
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema:
In 2001 tata a depus o cerere de revendicare a unui imobil din Bucuresti care a fost demolat in perioada comunista. A depus cererea pentru intreg imobilul, deoarece avea un act de mostenitor de la matusa lui care nu avea copii, el fiind ultimul grad de rudenie indreptatit la mostenire.
Intre timp, judecandu-se pentru alte proprietati, i-a fost anulat acest act act de mostenitor (fraudulos, dar asta nu mai conteaza).
Dar, un apartament din acest imobil, i-a fost donat de catre aceasta matusa, in timpul vietii ei, tatului lui tata, tata fiind unicul mostenitor.
De curand, am primit o notificare de la primarie, sa depun o serie de acte pentru acest imobil pentru a ne despagubi. Precizez ca tata a decedat de 2 ani si ma voi ocupa eu in calitate de mostenitor.
Intrebarea mea este: daca cererea initiala a fost facuta pentru intreg imobilul, mai pot depune acum acte doveditoare doar pentru acel apartament din acel imobil?
Imi cer scuze daca nu am fost foarte explicita, dar pe langa faptul ca nu am notiuni juridice, nici nu stiu foarte bine cursul lucrurilor deoarece eram prea mica atunci cand tata a inceput procesele.
Va multumesc mult.