Repet, nu a fost vorba de victime, doar masinile au fost avariate.Ce sa mai inteleg?,cum se procedeaza cu anexa 2?, il cheama politia pe vinovat, in caz, ca el nu face contestatie la pv sa isi dea acceptul, cu privire la reparatia mea?
pai atunci de ce imi spune ca asteapta anexa 2, daca respectiva se da doar in caz de accident cu raniti? aici nu a fost vorba de asa ceva?, ce sa mai inteleg?
mie mi-a spus societatea de asigurari,ca asteapta anexa 2 din cauza ca el nu si-a recunoscut vina, daca nu face contestatie in 2 saptamani la acel pv,nu e ca si cum isi recunoaste vina si trebuie sa isi dea acordul in aceea anexa?
si pe cine sa dau in judecata societatea de asigurari sau pe respectivul sofer?,are vreo sansa,in caz ca contesta pv sa castige?,ma intreb atunci la ce mai e buna politia,cand constata cine e vinovatul?,eu pot sa il dau in judecata eventual sa imi achite bani dati pe taxi si faptul ca nu ma pot folosi de masina?, Ce tara de rahat avem
dar atunci procesul verbal une scrie ca el e vinovat, nu are nici o valoare?.el are 2 saptamani sa faca contestatie la pv. daca nu face nu se deduce ca isi recunoaste vina? si nu va fi obligat sa isi dea acordul?, el doar pe pv a scris ca nu e vinovat?,eu ce fac dau bani pe taxi ca el nu recunoaste?
ok,dar mai trebuie aceasta anexa?,vad ca contine si date care trebuiesc complectate si de celalant sofer,care nu si-a recunoscut vina. si eu stau cu masina in service
buna ziua!,as vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o chestiune si anume; in urma unui accident soferul nu si-a recunoscut vina si am chemat politia,care a facut proces verbal in care rezulta ca el a intrat pe banda mea fara se se asigure. am primit copia lui de asigurare casco,dar pe proces a scris ca nu recunoaste fapta si nu e deacord cu reparatiie la masina mea. am fost la firma de asigurare a vinovatului,depus dosar,a venit a facut poze si constatare si acum imi spune ca mai asteapta anexa 2 de la politie din cauza ca soferul nu si-a recunoscut vina. e legal asa ceva?,daca am pv unde scrie clar cinee vinovatul. ce contine mai exact anexa 2?