avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Activitate kinder2

Activitate kinder2

Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
Aisa4ever, sunt de acord cu tine! Asta e si motivul pentru care nu am incercat la Curtile de Apel. Acolo se sustine o proba practica si stim cu totii cum e. In primul rand nu esti obisnuit pe un calculator nou, nu sti cum sunt setarile si te poti pierde. Apoi daca trebuie sa pici e foarte simplu sa te puna sa faci ceva...oricum nota ramane la aprecierea lor!
M-am prwgatit mul pentru examen. Gandeam ca o sa mai incerc daca este cazul...nu cred ca ma mai atrage ceva dupa toate astea.
Nu sunt de acord sa se omita niste notiuni elementare! Eu stiu clar! Lucrarile nu erau sigilate si nu mi se pare normal. La un asemenea examen am pretentii mai mari.
iulianasara a scris:

kinder2 a scris:

kinder2 a scris:

Buna! Si eu ma numar printre cei care au luat parte la acest examen!
Sunt foarte dezamagita de modul in care s-a desfasurat si organizat!
Am fost intr-o sala de la etajul 2, Universitatea Titu Maiorescu!
In momentul cand am predat lucrarea, am realizat ca nu au fost sigilate, mai exact coltul din dreapta sus! Mai mult de jumatate predasera si nu am vrut sa sesizez. Lucrarile au stat oricum pe catedra iar noi am fost ocupati cu scrisul! In concluzie, nu mi s-ar fi parut corect sa semnez vre-un proces verbal si sa asist personal la sigilare in lipsa celorlati! Din ce stiu eu, la un examen national se sigileaza coltul din dreapta si se aplica o stampila de control, daca nu ma insel! In plus, cred ca subiectele ar trebui dictate sau cel putin predat formularul si mai apoi verificat prin citire de catre un reprezentant al comisiei si urmarit de noi. Asta pentru a fi siguri ca nu este o greseala din scriere sau din imprimare si capsare si ca toate paginile sunt in regula. Voi ce credeti?

[e primul examen la care nu imi lipesc eu cu manuta mea coltul si nu se aplica stampila de control.Eu am fost la D.Cantemir

:confused:
kinder2 a scris:

In momentul cand am predat lucrarea, am realizat ca nu au fost sigilate, mai exact coltul din dreapta sus! Mai mult de jumatate predasera si nu am vrut sa sesizez. Lucrarile au stat oricum pe catedra iar noi am fost ocupati cu scrisul! In concluzie, nu mi s-ar fi parut corect sa semnez vre-un proces verbal si sa asist personal la sigilare in lipsa celorlati! Din ce stiu eu, la un examen national se sigileaza coltul din dreapta si se aplica o stampila de control, daca nu ma insel! In plus, cred ca subiectele ar trebui dictate sau cel putin predat formularul si mai apoi verificat prin citire de catre un reprezentant al comisiei si urmarit de noi. Asta pentru a fi siguri ca nu este o greseala din scriere sau din imprimare si capsare si ca toate paginile sunt in regula. Voi ce credeti?

In momentul cand am predat lucrarea, am realizat ca nu au fost sigilate, mai exat coltul din dreapta sus! Mai mult de jumatate predasera si nu am vrut sa sesizez. Lucrarile au stat oricum pe catedra iar noi am fost ocupati cu scrisul! In concluzie, nu mi s-ar fi parut corect sa semnez vre-un proces verbal si sa asit personal la sigilare in lipsa celorlati! Din ce stiu eu, la un examen national se sigileaza coltul din dreapta si se aplica o stampila de control, daca nu ma insel! In plus, cred ca subiectele ar trebui dictate sau cel putin predat formularul si mai apoi verificat prin citire de catre un reprezentant al comisiei si urmarit de noi. Asta pentru a fi siguri ca nu este o greseala din scriere sau din imprimare si capsare si ca toate paginile sunt in regula. Voi ce credeti?