avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Activitate florin_1980

Activitate florin_1980

Dupa ce am analizat posibilitatile am decis sa nu contest si sa stau 30 zile.
Din punctul meu de vedere ceea ce s-a intamplat nu este 100% correct .... dar asta e ... ma bucur sa folosesc transportul in comun :(
Va multumesc pentru raspunsuri si ajutor atat pe site cat si in afara lui!

Domnule Ioan Ciobanu,

Multumesc mult pentru raspuns!
Recunosc, este un argument care tine apa.
O sa ma gandesc daca o sa contest procesul verbal in aceste conditii, si o sa revin cu un raspuns dupa data de 14 septembrie cand imi expira dovada.

Inca o data, multumesc pentru raspunsul dumneavoastra.

Cu stima,
Florin.
Multumesc pentru raspuns.
Incep sa ma gandesc la asta :)
Buna seara,

Multumesc pentru raspunsurile prompte.

Proba trebuie sa fie inregistrarea facuta de echipaj cu aparatul radar ...
Am avut obiectii, exact povestea de mai sus pe scurt, agentul le-a consemnat pe procesul verbal, am semnat si platit.

Au oprit si pe cel pe care l-am depasit si a semnat ceva, nu stiu exact ce ... si daca are influenta asupra unei eventuale contestatii.
Mi s-a parut deplasat sa intreb agentul ce il pune pe martor sa semneze ...si sa incep o discutie penibila in opinia mea ...
Buna seara,

Concediu, conduceam spre Rosia Montana ... intr-o localitate intru in depasire pe linie discontinua, depasesc autoturismul din fata mea si vad linia continua, incetinesc si trag de volan dreapta pentru a reintra pe banda mea. Linia continua se datora unei treceri de pietoni.

Imediat, evident, apare un agent ... sunt tras pe dreapta si mi se spune ca am depasit viteza regulamentara, fiind inregistrat cu 70 Km/h, si deasemeni am calcat linia continua si mi se suspenda permisul pe 1 luna ...

I-am spus ca din punctual meu de vedere este total incorect pentru ca nu aveam cum sti ca o sa urmeze linia continua. Evident ca nimic nu a contat si permisul a fost suspendat.

Vazand ce urmeaza, am facut poze cu zona pentru a studia la rece :) .

Nu exista indicator pentru depasire interzisa si deasemeni nici sageti pe asfalt de avertizare pentru reintrarere pe banda deoarece urmeaza linie continua.

Intentia de depasii pe linie continua nu a fost intentionata.

As dorii sa stiu daca exista sanse de castig in cazul unei contestatii. Serviciul nu imi depinde de permis, pur si simplu mi se pare incorect ...

Multumesc anticipat!