Buna ziua.
Sint asociat unic si administrator al unei societati de servicii personal , contabilitate cat si distribuitorul virtual pe Timis al programului de contabilitate Saga, unde sotia mea ca expert contabil se ocupa de contabilitatea societatii.Pe partea de contabilitate avem aceeasi clienti ( 50 de SRL-uri) pe partea de personal doar 33 SRL-uri, de citiva ani buni,iar pt programul Saga numarul de abonati crestea zilnic, ajungand la cateva sute, veniturile societatii fiind constante.De cateva luni de zile, am inceput sa simtim din ce in ce mai acut lipsa totala a banilor, prin neplata ratelor de leasing auto si a unui credit bancar,motivatia fiind perioada de criza prin care trecem.Datorita increderii in sotia mea, cat si a neglijentei mele fata de societate, vreau sa specific ca ma ocup mai mult de infiintarea de SRL-uri la ORC Timis si transmiterea REVISAL la ITM, cat si cunostiintelor vagi de contabilitate am ajuns cu societatea in executare silita de catre banca . Dupa venirea din concediu, a doua zi, sotia imi anunta decizia hotarata de a divorta si a pleca la brat cu noul iubit in cautarea fericirii.Totodata observ ca incep sa imi plece clientii nemultumiti de nedepunerea declaratiilor fiscale si a bilanturilor anuale, cit si transferarea tacita a abonatiilor Saga la Saga Bucuresti.Sediul social al societatii este chiar domiciliul conjugal, proprietate al mamei ei,sotia insistand sa parasesc urgent spatiul , lasand societatea pe mina executorilor judecatoresti specificandu-mi cu rautate ca de un an de zile mi-a pregatit-o,dorim sa ma termine profesional prima oara si apoi civil.X-(
Va rog sa ma indrumati cum trebuie sa procedez legal, eu doresc sa-mi continui activitatea chiar daca suport rigorile legii,este munca mea de 6 ani, firma fiind cunoscuta institutiilor din Timisoara, fara probleme de nici un fel.Doresc sa aflu carui institutie sa ma adresez intii pt a afla cum am ajuns in aceasta situatie ?
In speranta unui raspuns, va multumesc anticipat cu respect.