o fi buna legea dintr-un anumit punct de vedere si anume ca nu poate pleca cu oricine ,dar nici chiar asa sa nu poata pleca nici cu mine. daca tatal lui nu mai era de gasit sau pur si simplu nu-l mai interesa de copil , eu trebuia sa ajung in instanta ,bla bla ca sa pot calatori cu copilu. timp pierdut ,costuri in plus ptr mine si uite asa iti piere chefu de tot:)) voia si nasa copilului sa mergem in excursie in grecia ,bine ca n-a luat bilete :))
cam greu ca sa vina dar ce pot e o lege aiurea oricum ca eu mama lui sa nu pot pleca cu el niciunde ,depinzand de acest acord si ptr facerea pasaportului si pt a calatori.
e cam complicat deoarece nici nu se afla aproape de un consulat sau ambasada. destul de rau cu legea asta ca mama sa nu poata pleca intr-o excursie cu propiul ei copil fara acordu celulilalt parinte la implinirea varstei de 14 ani cand i se face buletin mai e nevoie de acest acord ptr iesirea din tara?
deci imi trebe acord si ptr pasaport si ptr iesirea din tara ,practic 2 acorduri.acea procura de la ambasada sau consulat cat timp ar fi valabila ? doar ptr o iesire din tara sau e valabila definitiv.? daca ar fi avut buletin ar mai fi fost nevoie de acest acord ? ms
buna ,am o problema .am vrut sa fac pasaport baiatului meu minor si nu au vrut sa-i faca zicand ca e nevoie de acordul tatalui ptr pasaport. nu am fost casatoriti legitim dar copilu ii poarta numele . tatal e in germania si noi am vrut sa mergem in vizita la el ,dar fara pasaport nu se poate. ce solutii ar fi???