Va multumesc frumos pentru lamuriri. Asta s-a intamplat: reclamatii s-au adresat unui executor judecatoresc, de accea banii au fost refuzati. Acum mai am o nelamurire.... pe somatia primita de la executor imi scrie ca termenul de contestatie este de 10 zile de la momentul primirii, dar din cate am mai citit eu, termenul legal de contestatie in astfel de situatii este de 15 zile. Cat este de fapt acest termen legal? Cele 10/15 zile de la primire sunt calendaristice sau lucratoare?
Va multumesc frumos pentru raspunsuri si implicare.
O zi cat mai frumoasa!
Buna ziua,
In urma unui proces civil am fost obligata la plata unor cheltuieli de judecata in valoare de 1200 lei, nefiind specificat in sentinta in ce mod trebuie sa platesc aceste cheltuieli si in ce termen. In urma cu o luna de zile am achitat o transa de 600 lei prin mandat postal, transa care mi-a fost acceptata. Astazi, am mers din nou la posta pentru a achita si diferenta cheltuielilor de judecata (600 lei), dar aceasta mi-a fost refuzata. Ce este de facut? Pot pati ceva? Eu am dovada primei plati, am dovada si a celei de-a doua care ar fi reintregit suma,dar aceasta plata mi-a fost respinsa de catre reclamant.
Va multumesc!