avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Activitate FLOSAN

Activitate FLOSAN

Răspuns la discuția Admitere INM 2013
Salut! Am facut un grup pe yahoo pt tot inm u din 2013. Intrati pe [ link extern ]
si apoi cautati INM_2013_2015.
Daca va convine, aici vor fi toate informatiile pt tot inm-ul, iar fiecare grupa isi va face propriul grup. Inscrieti-va si anuntati si pe altii.
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
Ionel_Udu a scris:

Anunt, pentru cei admisi, din partea doamnei Beatrice Andreșan, coordonatorul Caminului.

"Dragi auditori,
Știu că situl INM nu a putut fi accesat în cursul zilei de astăzi, așa că pentru cine nu a descărcat anunțul cu toate datele referitoare la cazarea în Cămin, iată-l mai jos.
Totodată am decis să prelungesc termenul de depunere a cererii până vineri, 4.10.2013, orele 10,00. Mai mult nu pot aștepta, pentru că cine primește loc trebuie să știe cât mai repede.

Beatrice Andreșan, formator INM, coordonator de Cămin
0 727317282"

P.S. Cei care doresc pdf-ul cu toate detaliile legate de camin, sa imi dea un mesaj pe privat, care sa contina adresa de mail.


Ce naspa! Luni e deschiderea, va trebui sa mergem la vizita medicala, iar noi nu stim(cel putin eu) daca avem loc in camin sau trebuie sa mi caut chirie. Eu cred ca o sa echipez masina si in functie de situatie ma orientez:).

Totodată am decis să prelungesc termenul de depunere a cererii până vineri, 4.10.2013, orele 10,00. Mai mult nu pot aștepta, pentru că cine primește loc trebuie să știe cât mai repede. --> Raspunsu cu privire la cazare cand il primim?
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
pt cazare: trebuie sa trimiteti un mail la beatrice.andresan@gmail.com
In titlu trebuie sa va scrieti numele.
In continut trebuie sa precizati locul pe care l-ati obtinut, adresa, si daca aveti vreo preferinta(daca vreti sa stati cu cineva anume)
Totul trebuie facut pana la ora 21(azi, 03.10.2013), si raspunsul il veti primi tot pe mail dupa ora 23. SPer sa prind si eu camin:worthy:
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
powerflower a scris:

Voi ati luat adeverinta de la primarie si daca da ce scrie pe ea? Certificat de atestare fiscala pentru persoane fizice? Erau toti confunzi si nu stiu daca mi-au dat ce trebuie.


Mergi la primarie si iei de ceriacolo Adererinta din care sa rezulte ca nu ai amenzi, contraventii in ultimii 3 ani. Lezici sa mentioneze ca nu ai amenzisi contraventii in ultimii 3 ani, din 2010 incoace.
Cu privire la domiciliu,mie mi-au zis la tribunal ca se refera lalocul in care am stat efectiv in ultimii 3 ani, deoarece domiciliu din bueltin se presupune.
Caracterizarea, o prostie(cel putin pt mine):eu trebuie sa le cer unora care m-au dat afara :)
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
ROXYMARIC a scris:

Dragi colegi,
Am sunat azi la CSM si mi-au spus ca putem depune documentele pentru buna reputatie direct la sediul lor in Bucuresti.
Poate va ajuta si pe voi informatia.


Multumim! Nu mai trebui sa ne complicam cu posta:). Ne vedem luni!
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
Aveti cumva vreo idee daca cel care a intrat pe locul 150 are vreo sansa de a sta la camin?

Inca ceva: privind buna reputatie: cum pot eu sa iau o adeverinta de la ultimu loc de munca, din moment ce m-a dat afara de acolo? N-o sa-mi dea in veci si ma si scarbeste gandul ca terbuie sa dau pe acolo, e absurd de-abinelea. |"Munca" se interpreteaza in sens larg sau in sens restrans ?:)) avocatii nu muncesc :))
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
******** pe ele de note .********** pe ele interviu. Ce nota naspa am luat...Am intrat, dar tot sunt nervos.
Felicitari tuturor!
ne vedem la bucuresti!
Pentru cei care nu au intrat(daca chiar asta va doriti): fiti ambitiiosi si veti reusi!
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
Salut!
Interviu:
- mergi la ora stabilita, in sala stabilita, ti se vor da niste chestii si biletu pe care il extragi dintr-un teanc de bilete. Rezolvi subiectu in 30 de minute(comentezi ce ti-a picat)
- dupa care esti chemat la sala de interviu, in care:
- te prezinti: cum te cheama, ce/unde ai terminat si cand, ce alte experiente profesionale ai avut si ce motivatie ai. Aici poti primi cateva intrebari.
- de foaia pe care ti-ai scris argumentarea subiectului primiti nu cred ca tine nimeni cont, conteaza doar ce comentezi tu oral.
- iti dau o speta pe care o comentezi si ti se adreseaza intrebari.

Ce am facut eu:
Am avut biletul 140(nu stiu daca biletele se pot repeta, sunt foarte multe): "Dreptul este un legamant de pace intre oameni. Ceea ce este drept esti si pacificator, cu toate ca un drept poate fi in mod evident moralmente injust". Cu toate ca l-am pus intre "" ceea ce am scris nu e exact 100% ca in bilet. Am comentat pe foaie acest citat si apoi l-am expus oral. Mi-au fost adresate cateva intrebari, printre care: cum adica drept injust? nu ti se pare un paradox? tot timpu cineva va fi suparat ca nu are anumite drepturi! daca in instanta o sa fie de multe ori oameni nemultumitide decizia ta, ce faci?

Speta: sunt judecator intr-o comisie de elaborare a NCPP, sunt invitat la o emisiune TV pentru a dezbate reglementarile din noul cod. La un moment dat intra in emsiune, fara ca eu sa fi fost anuntat in prealabil, 2 lideri politici care au opinii contradictorii. Ce fac? AM zis ca eu expun punctul de vedere al comisiei din care fac parte si nu ma raliez vreunei opinii ca sa nu par partinitor. Intrebare: si daca moderatoru zice cu ce opinie sunt de acord, eu am raspuns la fel dar m-au tot chinuit aici, nu stiu ce vroiau sa raspund, asa ca la un moment dat am zis ca eu alta solutie nu vad, nu stiu ce altceva sa fac si au dat unii din cap aprobator(daca nu stiu macar am zis ca nu stiu; asa cred ca s-or fi gandit). Apoi profesorul mi-a oferit o solutie si m-a intrebat: ti se pare rezonabil ca eu sa spun ca nu particip la discutie? Eu am zis ca nu mi se pare deloc rezonabil, deoarece o dezbatere intre politic si juridic este benefica.

M-au intrebat de experienta mea nefericita de avocat: de ce vrei sa fii magistrat, din lipsa de optiuni sau crezi ca ai calitatile necesare?...
Ce as alege: penal sau civil? Am zis ca atunci cand ma uit la TV as vrea sa fiu judecator pe penal:) ; De ce? DIn cauza ca cauzele penale sunt mai mediatizate si tu vrei sa fii in "gura presei" sau pt ca ti se par mai spectaculoase?

Eu am fost la comisia 2: 4 femei si 1 barbat, daca are vreo importanta. Profesorul e Cioclei, profesor de penal si avocat, judecatoarea e formator la inm, judecatoare la CAB, sectia penala; are o mutra destul de severa. MIe pedagoaga mi-a adresat cele mai multe intrebari, cateva psiholoaga si judecatoarea. Procuroarea si profesoru, o singura intrebare.
De la interviu au plecat unii mai traumatizati, nu stiau care-i stanga si care-i dreapta, dar comisia 2 e in regula, nu traumatizeaza :)
Asa dupa raspunsurile mele si dupa mimica lor, cred ca am facut destul de bine. Ma astept la o nota mai mare de 9.

Daca imi mai amintesc ceva,mai scriu.
Succes
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
:) aveti grija la astfel de spete. Sunt spete capcana. Problema in speta de fata nu este ce parere ai tu despre ce vrea sa faca colega ta judecatoare, desi asta e intrebarea(capcana), ci daca e normal ca avocatii si notarii sa stranga bani pt a cumpara cadouri pt copiii judecatorilor care le analizeaza cazurile. Ceea ce evident ca e nepermis.
Eu maine am interviul. O sa va informez cu privire la ce am primit.
Succes
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
Cand am participat eu la interviu am fost intrebat, pe langa ce motivatie am:
1. daca ai fi intr-un complet de 2, iar celalalt judecator nu si-ar face treaba(adica nu si-ar citi dosarele) ce ai face? Raspunsu corect ar fi urmatoru: vorbesti prima data cu el despre aceasta problema, daca nu se rezolva vorbesti cu ceilalti colegi ca sa vorbeasca si ei cu el, poate are ceva probleme si abia dupa multe discutii solutia ar fi sa faci o reclamatie.
2. daca una dintre parti ar fi un prieten din copilarie cu care nu ai vorbit de o gramada de ani, iar ea nu e atat de educata ca tine, ce ai face daca atunci cand te vede judecator, striga in instanta, ce faciiii, de cand nu ne-am vazut.....:) ?
3. ce as face pentru a imbunatati sistemu judiciar.

Mai avem doua zile.
Succes