avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Activitate CristianCb19

Activitate CristianCb19

Va multumesc mult pentru raspunsul prompt,dar imi puteti spune va rog si care sunt sansele ca,minorul sa fie luat de tata?
Buna ziua tuturor membrilor,in primul rand vreau sa multumesc celor care au vizionat intrebarea mea anterioara si pentru raspunsul rapid si prompt care l-am primit,de aceasta data as vrea sa ma lamuriti cu o situatie legata de un minor de 4 ani.
Copilul este cetatean roman,poarta numele tatalui care de altfel ca si mama este cetatean roman,parintii au trait in relatie de concubinaj nefiind niciodata casatoriti,au aparut probleme nu se mai inteleg si mama este amenintata de tatal minorului ca o sa ii i-a copilul,situatia parintilor este urmatoarea:Tatal lucreaza cu carte de munca si are un salaru cuprins intre 2500-4500 lei,avand si o locuinta parinteasca,dar traieste in chirie,mama nu lucreaza nici unde,in trecut lucrand in strainatate si avand acte doveditoare a lucrului,statul actual al mamei este ca nu lucreaza nici unde,nu are o locuinta personala,dar are o suma de aproximativ 1700 euro in banca din care isi poate platii chiria si poate asigura copilului traiul de care are nevoie pana la gasirea unui loc de munca stabil,in acest caz cum se poate decide incredintarea copilului si care sunt sansele ca,minorul sa poata fii luat in custodie de catre tata,mentionez ca copilul este cel mai mult atasat de mama si mama este cea care se ocupa de copil in toate priviintele,copilul neputand sta fara mama sa,va multumesc anticipat si doresc sa stiu ce masuri se pot lua in aceasta situatie si unde pot apela pentru solutionarea cazului.
Buna ziua tuturor membrilor acestui site,sunt nou pe acest forum si as dori si eu daca ma poate ajuta cineva cu cateva nelamuriri,sunt posesorul unei masini din strainatate,inmatriculata cu numere de Finlanda si am itp expirat din luna mai 2012,iar asigurarea nu este platita,legat de asigurare ea se poate verifica doar pe computer,eu avand acea carte verde dar nu este scrisa nici o data pe ea deci nu se vede daca e valabila sau nu,scrie doar o serie care nu am cunostiinta de unde provine,as dori sa imi spuneti ce sanctiuni si amenzi pot primi daca circul asa cu masina si cum se verifica asigurarea daca pe hartia aceea verde nu scrie nici o data,mentionez ca toate actele masinii sunt in limba finlandeza,si as mai dori sa imi spuneti ce amenzi pot primi daca arat agentului rutier copii xerox ale actelor(motivul este ca masina fiind veche am avut probleme ca m-i sa furat din ea si nu mai circul cu originalele la mine)as vrea sa ma sfatuiti ca exemplu daca nu am itp valabil daca e mai bine sa nu prezint actele si sa spun ca nu le am asupra mea si ce sanctiuni voi primi pentru asta?Va multumesc anticipat si astept raspunsul dvs.