avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Activitate soctavia

Activitate soctavia

Multumesc mult pentru lamuriri
Multumesc mult pentru raspuns.

Ma voi intoarce la lucru inainte de a implini copilul 11 luni pentru ca mi se pare foarte interpretabila legea.
Chiar mai sus i s-a raspuns mamei ca e ok sa se intoarca la lucru cu cateva zile inainte sa implineasca copilul 1 an si tot va avea dreptul la stimulent.
Eu nu am gasit nicaieri in lege specificat ca trebuie sa ma intorc inainte sa implineasca copilul 11 luni daca tatal nu isi foloseste dreptul la luna de cic pentru a avea dreptul la stimulent.
Sunt cam suparata ca nu mai pot sta macar inca o saptamana cu puiul meu dupa ce implineste 11 luni...

Buna Bianca,
Sunt in aceeasi situatie ca tine doar ca fetita mea implineste un an la sfarsit de octombrie. Imi doresc tare mult sa mai stau cu ea doua saptamani peste varsta ei de 11 luni.
As vrea sa stiu daca ai luat concediul fara plata de care ziceai si daca ti-a fost acceptata cererea de stimulent. (Aud tot felul de pareri cum ca nu mai ai dreptul la stimulent daca nu te intorci inainte sa implineasca copilul 11 luni, daca tatal nu ia luna lui de concediu, si as vrea sa stiu caz concret).

Multumesc