De la apa de gura sa iasa valorile prezentate de utilizator la probele biologice?ce aparare e asta? Cu o asemenea atitudine mai rau si-ar face, daca dvs va puteti permite un spirit de gluma aici, utilizatorul in fata organului de urmarire penala cu siguranta nu poate.
Nu e nici o gluma.Datorita apei de gura valoarea alcoolului ies mult mai mare la etilotest decat ar trebui.Acest lucru il stiu de la un avocat ce a avut un client cu asemenea speta
Buna ziua.Am si eu o speta un pic mai diferita decat cele de mai sus.Intr-oi seara am fost si am baut ceva lasand masina.Fiind lasata pe o straduta intens circulata si destul de ingusta am decis sa o mut un pic.Niste "prieteni" binevoitori din localitatea destul de mica in care locuiesc s-au gandit ei sa sune la politie sa zica ca sunt beat ca eram sa-i omor si asa mai departe.Mentionez ca am mutat masina 5-10 metrii.bineinteles ca cu altye masini m-au blocat vrand cu orice chip sa imi faca rau.Cand a venit politia eram pe trotuar cu masina inchisa fara nici o treaba.Politioa m-a obligat sa suflu in etilotesc iesind 0.55 in aerul expirat si la probele biolegice 1.00 la prima proba si 0.85 la a 2-a.mi-au facut dosar pt conducere sub influeta alcoolului acum asteptand sa ma citeze pt a doua declaratie.nu prea inteleg dc a trebuit sa suflu si sa se intample toate astea in momentul in care politia nu m-a prins conducand doar in baza a 2 martori care sunt rau intentionati.Am consultat un avocat si mi-a explicat faptul ca asa e legal si ca trebuie sa merg mai departe cu toata procedura ca si cum as fi fost oprit de politie.Mie mi se pare un pic ilegal.Asa pot sa spun si eu orice despre cineva doar declarand ca sa-i fac rau.Va multumesc.