Multumesc frumos pentru ajutor. Nu-i nicio problema ca-mi va pune poprire. Chiar imi doresc sa dau cat mai mult doar sa scap de acest cosmar. Din pacate in acest moment nu reusesc sa- mi gasesc loc de munca. Sunt foarte speriata pentru ca am citit tot pe forum ca se poate pune sechestru si trebuie sa dovedesc pentru fiecare lucru din casa cu chitante si facturi al cui este. Din pacate ma gandesc ca tot acest spectacol se va tine de fata cu copilul meu.
Fostul meu sot nici macar nu mai stiu unde este. Bani pentru un proces nu am la ora actuala.
va multumesc pentru sfaturi
Apelez la cunostintele si bunavointa dumneavoastra deoarece sunt intr-o situatie disperata. In urma cu ceva ani am refinantat un credit de nevoi personale. La ora respectiva nu aveam nicio problema sa platesc ratele, eram casatorita si dispuneam de suficienti bani. Din nefericire, dupa ceva timp am divortat si am ramas cu creditul si un copil minor in crestere. La scurt timp copilul mi s-a imbolnavit grav si nu am mai putut sa muncesc. Din bunavointa lui Dumnezeu, acum este bine, dar am ramas cu rate neachitate si in scurt timp executorul mi-a transmis somatia de plata. Intre timp m-am angajat si am reusit sa fac o intelegere de plata cu executorul. Am platit luna de luna cu constiinciozitate.De curand am ramas fara servici si fara perspective. Nu am lucruri de valoare, locuiesc in casa tatalui meu si nu am pe nimeni sa ma ajute. Nu stiu ce sa fac. La fiecare bataie in usa imi tresare inima. Astept executorul sa-mi ia tot din casa. Mi-e teama doar sa nu provoc un soc fiului meu. Ma astept sa-i ia executorul si jocul primit de Craciun de la sora mea.
Va rog din suflet sa ma lamuriti ce ma asteapta. Va lua executorul si patul pe care doarme copilul? Tatal meu are doua canapele si un TV in casa i le va lua si pe acelea? Va ramane copilul meu fara jocurile facute cadou de sora mea? Cum se procedeaza in asemenea situatii? Sincer, daca nu aveam copilul imi puneam capat zilelor demult decat sa ajung in aceasta situatie. Nu dispun de bani ca sa ma sfatuiesc cu un avocet, de aceea imi pun speranta cama puteti ajuta cu un sfat.
Va multumesc frumos