Am mentionat ca nu suntem minori si ca nu avem drepturi. Pur si simplu stam acolo ca nu avem locuinta noastra. In zilele astea nu e o rusine sa nu-ti poti permite sa-ti cumperi. Lucram in oras si nu ne permitem naveta. Stiu de locuinta familiei. Aici e vorba de 2. Nu stiu cum se aplica. Eu cu mama avem pe casa resedinta si tata cu fratele au pe apartament. Problema cea mare e cu tata, cu bautura. E violent verbal. Ea ar divorta dar are 56 de ani si ar ramane doar cu jumatate din casa aia taraneasca.
Parintii mei detin si locuiesc intr-o casa la tara, amandoi fiind proprietari. In urma cu 3 ani tata a dobandit prin mostenire un apartament in oras (proprietar unic), unde locuiesc eu si fratele meu. Nu suntem minori si stim ca nu avem drepturi. Dar tata are mari probleme cu bautura, cand bea nu are deloc momente de luciditate si o tine asa luni de zile. Acum ameninta ca vinde apartamentul, ca a gasit client si trebuie sa-l eliberam. Mama e total impotriva vanzarii, nu vrea ca noi sa ramanem pe drumuri. Poate vinde tata apartamentul fara acordul ei? Cum putem sa-l impiedicam sau macar sa-l intarziem pana imi gasesc unde sa stau? Are vreo importanta faptul ca e alcoolic? Poate face o greseala, poate fi inselat. Mai ales ca nici nu lucreaza si l-ar da pe nimic.