avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Activitate mihaela786

Activitate mihaela786

Răspuns la discuția Tentativa de omor
multumesc
Răspuns la discuția Tentativa de omor
daca facem o contraexpertiza medicala si e in favoarea noastra, prin faptul ca sunt mai putine zile de internare si se constata ca nu i-a fost pusa viata in pericol victimei , il mai poate ajuta cu ceva pe fratele meu acum, avand in vedere ca la urmatorul termen se da verdictul?
Răspuns la discuția Tentativa de omor
dupa ce se da verdictul procurorul are voie sa faca recurs? fratele meu spunea ca exista posibilitatea sa faca procurorul recurs si sa ii mai adauge la pedeapsa, trebuie sa faca el recurs si apoi sa declare ca e multumit de pedeapsa ? cum ar trebui sa procedeze?
Răspuns la discuția Tentativa de omor
ati inteles gresit , nu el este minor, ci cel cu care a comis fapta , fratele meu are 18 ani iar celalalt are 17 ani jumatate.
Răspuns la discuția Tentativa de omor
daca totul sta in mana avocatului pe care il are .... e clar care va fi verdicul, nu am o experienta asa mare in ceea ce priveste procesele , dar avocatul pe care il are parca ii e frica sa vorbeasca , nu isi sustine deloc punctul de vedere , ultima data nu a spus mai nimic.parca asteapta sa scape si sa se termine mai repede , parintilor mei le da sperante inainte de proces iar cand incepe procesul nu face nimic.
Răspuns la discuția Tentativa de omor
problema este ca persoana respectiva la provocat pe fratele meu si cu o zi inainte sa se intample fapta, victima a cazut de pe niste scari si se tot plangea ca il doare spatele si respira greu, au fost si martori care au dat declaratie cu privire la acest lucru dar nu stiu daca sa luat in considerare . victima a si declarat chiar ca el la provocat pe fratele meu. as mai avea o curiozitate de ce celalalt baiat cu care a fost fratele meu este in libertate, acesta fiind mai mic cu jumatate de an, adica are 17 ani jumatate?? din cate stiam raspunzi penal de la varsta de 16 ani.
Răspuns la discuția Tentativa de omor
la proces a fost victima intrebata daca are vreo pretentie materiala sau juridica de la inculpat,adica de la fratele meu si victima a spus ca nu are , si avocatul a spus ca s-a inteles cu familia victimei ceea ce e adevarat, a primit daunele pe care le-a cerut,doar ca nu le-a cerut in tribunal, la tribunal nu ni s-a cerut vreo dovada precum ca am ajuns la un acord sau ca victima a primit ceva de la noi. il ajuta cu ceva ca si-a recunoscut fapta , a , la proces victima a spus ca l-a provocat si el pe fratele meu adresandu-i injurii. celalalt baiat care e minor a vrut sa recunoasca la proces ca nu l-a obligat fratele meu sa mearga cu el ci a mers de bunavoie, dar avocatul sau nu l-a lasat. Se admit in instanta ca probe inregistrarile audio?
Răspuns la discuția Tentativa de omor
este inchis de aproximativ 3 luni. cu victima ne-am inteles din punct de vedere financiar, iar aceasta la tribunal nu a avut nicio pretentie si a zis ca il iarta pentru fapta comisa.
Răspuns la discuția Tentativa de omor
a avut un avocat , dar nu prea l-a aparat , el si-a recunoscut fapta , victima l-a iertat , si nici nu a avut alte antecedente...
am un frate care este acuzat de tentativa de omor, impreuna cu un alt baiat au batut un barbat mai in varsta , respectivul baiat il acuza pe fratele meu ca l-arfi luat fortat sa bata acea persoana,cei trei au avut un conflic intr-un bar iar la plecarea spre casa fratele meu si celalalt baiat l-au batut pe acel barbat. victima a fost internata in spital 10 zile, la proces a mentionat ca ii iarta si ca nu are nici o pretentie de la ei. fratele meu a fost arestat preventiv si e inchis si acum , pana la solutionarea cazului , precizez ca baiatul cu care fratele meu a comis aceasta fapta este cu 6 luni mai mic decat fratele meu si e minor, el a fost judecat in stare de libertate, as vrea sa stiu ce sanse are fratele meu in acest proces , sau ce pedeapsa va primi. va multumesc