avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Activitate alixyrya

Activitate alixyrya

sorincostelc a scris:

salut si La multi ani!!

stiti cand se afiseaza ordinea de zi soluţionata pentru sedinta de astazi????..sau macar rezultatul....

o zi bună!!!

S-a afisat lista la Sectia de procurori!

Ati fost admisi toti! felicitari!

[ link extern ]
corina_dinica a scris:

multumesc mult pentru lamuriri. sunt avocat si de cand mi-am facut planuri de plecare ma concentrez destul de greu, nu prea mai am chef :D

te inteleg perfect... :D
luca1975 a scris:

propun spre rectificare

1. SINCU - BADEA Adriana Ioana - Constanţa - Judecătoria Constanţa
2. IVANCIUC Sorin Vasile - Maramureş - Judecătoria Giurgiu
3. BOŢU Mugurel - Arin – Vaslui - Judecătoria Bistrita
4. SANTAVAN Liliana - Sălaj - Judecatoria ªimleu Silvaniei
5. ENE-SOLOMCIUC Aurora - Diana - Ramona - Judecatoria Baia Mare
6. DOBRIŢOIU Bogdan – Buzău – Judecătoria Brăila
7. GRAMA Maria - Magdalena - Mureş - Judecătoria Tg Mures
8. URSU Gabriela - Maria – Alba - Judecătoria Deva
9. LILEA Marian - Dâmboviţa - Judecătoria Galati
10. PETRESCU Ileana - Luminiţa - Vâlcea - Judecătoria Resita
11. OPRESCU Nadejda - Timiş - Judecătoria
12. PERJU Andreea - Iaşi - Judecătoria Botosani
13. VIERU Monica - Constanţa - Judecătoria Galati/Liesti
14. MAXIM Roxana - Raluca - Timiş - Judecătoria
15. POPA Elena - Galaţi - Judecătoria Galati
16. BRUMÃ Oana - Cluj - Judecătoria Satu Mare/Botosani
17.CHIHAIA Gabriela - Nicoleta - Braşov - Judecătoria Miercurea Ciuc
18.NEGRII Luminiţa - Gabriela - Bacău - Judecătoria Moinesti
19. NICOLAU Marius - Ionel - Sibiu – Judecătoria Dorohoi
20.STAMATIU Oreste - Bihor - Judecătoria liesti

vă rog să îl editaţi cu ultimele opţiuni

rugaminte pentru marius oprescu/nadejda oprescu... ati putea sa ne dati si voi macar niste alternative...

multumesc si eu lui bbith pentru optiune
mikkei a scris:

gianna a scris:

Procuror . Nu am mai multe detalii despre d-soara Dediu, asa ca, din pacate, nu te pot ajuta.

multumesc mult

din ce retin eu cu privire la d-soara Dediu de la discutiile din 05.12, a mentionat la un moment dat ca isi dorea foarte mult Pitesti si ca, avand in vedere ca era ales deja, celelalte optiuni i se pareau destul de neplacute si era indecisa. Deci, nu cred ca ar trebui sa o puneti undeva anume, pentru ca inclina spre Horezu sau Topoloveni, dar chiar nu era hotarata la nimic inca.
Stiu ca nu e ceea ce vroiati sa auziti, dar.....
miana80 a scris:

felicitari celor de la procurori pentru felul in are reusiti sa comunicati si sa intelegeti necesitatea celor care au familii de a cunoaste din timp optiunile pe care le au , pentru a se putea organiza intr-un fel sau altul. Din pacate , incercarea alyxyryei facuta in acest sens la judecatori a fost lipsita de succes.

Multumesc, presupun, pentru aprobarea incercarii mele. Din nefericire, eu am fost in tura de luni la analize, iar atunci am fost doar 6 dintre judecatori, restul s-au prezentat marti...
poate cei de marti pot oferi mai multe detalii cu privire la eventualele optiuni.. ca sa stim si noi, cei mai din coada, la ce sa ne asteptam... :)
in plus, dintre judecatori, putini sunt cei care urmaresc forumul...
mariannn1980 a scris:

Vrea cineva Giurgiu? Daca nu, atunci il aleg eu (pozitia 9 judecatori)

e ales deja de pozitia 2 Ivanciuc - locuieste in Bucuresti
mugur1979 a scris:

alyxyrya ,ne cunoastem?
daca e posibil vreau sa aleg Bistrita ,pentru ca e un oras mai frumos decat Galati ,care ar fi mai aproape de mine.

nu ne cunoastem, ne vom cunoaste luni, dar noi din ardeal, va trebui sa ne conformam faptului ca si tu si bogdan dobritoiu vreti sa veniti din moldova in ardeal iar noi trebuie sa plecam la galati sau la botosani... cand ar fi probabil mult mai confortabil sa fim fiecare dintre noi mai aproape de casa...
si poate ca voi doi sunteti doar cate un exemplu...
mersi din suflet pentru info... nu de alta, dar sunt programata luni iar marti am cauze la oradea...
valentinabaltaretu a scris:

@alixyrya Multumesc pt. idee. Doua drumuri primarie sector - taxe si impozite.

Daca ne vor cere date rezultate din evidenta operativa a organelor judiciare, in Bucuresti, unde ne adresam? Probabil sectiei de politie in circumscriptia careia.... sectia 23 prin porumbi (doua drumuri), alt cazier fiscal pe Mosilor (rezolv intr-unul daca nu le pica curentul)..... tb. sa-mi iau zile de concediu si sa plec odata din Bucuresti. Il inteleg pe Dan care a optat pt. Horezu.

nu cred ca-i cazul... eu zic sa astepti pana iese lista cu ce le trebuie... altfel, poate faci drumuri inutile.. pentru ca in regulament nu fac vorbire de alte caziere...
valentinabaltaretu a scris:

alixyrya a scris:

oameni buni, tantiile de la finante n-o sa inteleaga niciodata despre ce adeverinta e nevoie... alea nu stiu decat patratelul lor..

incearca direct la primaria de care apartii, la impozite si taxe, eu acolo m-am descurcat... noroc ca la noi la finante este o tanti care chiar isi stie treaba

cat despre CSM, important e sa obtinem hartiile, sa le putem depune cand vor ei.. :)