salut si La multi ani!!
stiti cand se afiseaza ordinea de zi soluţionata pentru sedinta de astazi????..sau macar rezultatul....
o zi bună!!!
S-a afisat lista la Sectia de procurori!
Ati fost admisi toti! felicitari!
[ link extern ]
multumesc mult pentru lamuriri. sunt avocat si de cand mi-am facut planuri de plecare ma concentrez destul de greu, nu prea mai am chef :D
gianna a scris:
Procuror . Nu am mai multe detalii despre d-soara Dediu, asa ca, din pacate, nu te pot ajuta.
multumesc mult
felicitari celor de la procurori pentru felul in are reusiti sa comunicati si sa intelegeti necesitatea celor care au familii de a cunoaste din timp optiunile pe care le au , pentru a se putea organiza intr-un fel sau altul. Din pacate , incercarea alyxyryei facuta in acest sens la judecatori a fost lipsita de succes.
Vrea cineva Giurgiu? Daca nu, atunci il aleg eu (pozitia 9 judecatori)
alyxyrya ,ne cunoastem?
daca e posibil vreau sa aleg Bistrita ,pentru ca e un oras mai frumos decat Galati ,care ar fi mai aproape de mine.
@alixyrya Multumesc pt. idee. Doua drumuri primarie sector - taxe si impozite.
Daca ne vor cere date rezultate din evidenta operativa a organelor judiciare, in Bucuresti, unde ne adresam? Probabil sectiei de politie in circumscriptia careia.... sectia 23 prin porumbi (doua drumuri), alt cazier fiscal pe Mosilor (rezolv intr-unul daca nu le pica curentul)..... tb. sa-mi iau zile de concediu si sa plec odata din Bucuresti. Il inteleg pe Dan care a optat pt. Horezu.
alixyrya a scris:
oameni buni, tantiile de la finante n-o sa inteleaga niciodata despre ce adeverinta e nevoie... alea nu stiu decat patratelul lor..