avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Activitate dank11

Activitate dank11

Răspuns la discuția probleme asociatie de proprietari
pai tocmai in numele asociatiei de proprietari au facut aceste reclamatii, au pus presedintele sa si puna stampila si pe administrator si cenzor sa semneze,iar pe langa ei au mai semnat 4 oameni. au scris aberatii, minciuni care ar fi putut sa le invoce acum 5 ani sau 4 sau 3... in fine..logic ca nu ai ce face impotriva lor, trebuie sa muncim cinstit si sa ne streseze o mana de frustrati
am nevoie de niste sfaturi cu privire la abuzurile asociatiei de proprietari, in sensul ca locuiesc in chirie intr un imobil la parter din Braila, imobil care a fost jumatate transformat in spatiu comercial. spatiu l am inchiriat acum 5 ani pt desfasurarea activitatii de comert iar cealalta jumatate care este apartament de locuit l am inchiriat de asemenea cu forme legale. in 5 ani de activitate nu m a deranjat nimeni insa de cand am comunicat administratorului ca am de gand sa cumpar imobilul au inceput in numele asociatiei de propr, o mana de 5 oameni sa mi faca multiple reclamatii la diferite institutii, cum ar fi politie, urbanism, primarie, ITM, SANEPID si Directia veterinara. motivele invocate - functionare ilegala fara acordul lor, galagie mizerie lipsa aiutorizatii de contructie pe balcon, in fine toate aceste aspecte au fost verificate dce catre toti cei care au venit in control si s a constatat ca functionez legal si ca totul este in regula,am avut intr o luna 7 controale diferite. Intrebarea si mea este ce pot face impotriva asociatiei de locatari care 5 ani nu a remarcat nici o neregula si dintr o data m au reclamat la mai toate institutiile posibile?? nimic din ceea ce au scris in reclamatii nu s/a confirmat. Va multumesc