avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Activitate ionutz82

Activitate ionutz82

Răspuns la discuția Divort, custodie minor
eu sunt inregistrat in germania de un an si sapte luni si sotia cu copilul de 11 luni
multumesc doamna avocat .resedinta o avem in germania figuram toti trei in evidenta populatiei de aici ,cat espre copil am apartament cu 3 camere copilul avand camera lui cat despre supravegherea lui se va ocupa o bona permanent cat sunt eu la munca . in ce priveste relatia de casatorie ea mia spus :citez eu nu te mai iubesc si am stat de dragul copilului cu tine .... si tot odata pot dovedi ca copilul nu este ingrijit in romania atat cu probe cat si cu martori si un lucru pe care eu nu-l suport cum sa lase copilul in grija verisoarei ei si ea sa plece la bucuresti pentru casting la nu stiu ce filmeri asa spune ea 4 zile si fara sa dea un telefon sa intereseze de copil si nici mie nu-mi raspunde cand o sun acum ma intreb unde sa incep actiunea de divort aici in germania unde avem domicilui sau in romania?
probema mea este ca eu nu pot sa ma duc in romania datorita lucului de munca care nu-mi permite acest lucru si de o luna de cand am venit din concedui ea a ramas acasa ca sa dea de permis urmand dupa aia sa revina inapoi in germania
si mar ajuta cu ceva daca angajez un detectiv particular pentru presupuse dovezi?
buna ziua vreau sa stiu si eu ce sansea ma sa castig custodia copilului. Recent am descoperit ca sotia mea ma inseala fapt si confirmat de ea cu greu ,motivand ca ea nu ma mai uibeste si ca unde sunt eu (germania)acum iei nui place si ca eu intruna sunt cu gura pe ea si ca o tot amenint ca o bat (fapt care nu sa petrecut niciodata) mentionez ca eu asa cum spune ea ii tot spun sa-si faca datoriile de sotie adica: sa faca curatenie mancare si sa spele lucruri care ea nu le face trebuie sa vin eu de la munca si sa fac toate astea cu toate ca eu ma duc la munca si ea sta acasa toata ziua ascultand muzica si navigand pe internet.acum ea fiind in tara (romania) si eu aici ea se duce prin club si mai nou se duce la bucuresti la preselecti pentru diverse castinguri lasand copilul in grija verisoarei ei si parinti ei (copilul are 2 anisori) si eu le trimit in fiecare luna bani de intretinut ce ma sfatuiti sa fac :( ? va multumesc anticipat si astept un raspuns