Mai pe intelesul meu daca am brutul 11000 de ron pe luna nu mi se ia decat 9600 ron (12*800=9600) sau din totalul celor 6 luni nu se ia decat 9600 ron?multumesc
Si ultima intrebare. veniturile brute pe ultimele 6 luni sunt urmatoarele
aprilie-11430 ron
mai-11430
iunie-11430
iulie-15400
august-704 - somaj
septembrie- 704 -somaj
Este adevarat ca exista o limita de 12 salarii minime brute pe tara pentru care se calculeaza concediul medical??Asadar nu mi se ia in considerare decat 12*800=9600 ron?
va multumesc mult pt raspuns, care este numarul maxim de zile de concediu medical pe care le pot lua?fara concediile pre si postnatale care stiu ca sunt 126 de zile, ma intereseaza doar cm normal.
Buna seara, va urmaresc de mult postarile si apreciez raspunsurile pe care le dati asadar am si eu cateva nelamuriri si sper din suflet sa ma ajutati.
1.Sunt insarcinata in 13 saptamani si in somaj de la 1 august 2013.Datorita faptului ca am o sarcina extrem de grea si pentru ca inainte de somaj am avut un salariu brut foarte mare am intrat in concediu medical si mi-am suspendat somajul.Insa problema mea este faptul ca din cate stiu ajofm nu accepta concedii medicale pentru sarcina cu risc, pana la cel prenatal mai este foarte mult si nu stiu ce solutie sa gasesc pentru a beneficia de banutii din concediu medical.Medicul de familie mi-a dat 10 zile in 2 transe pentru infectie urinara dar in continuare nu stiu cum sa procedez.Credeti ca medicul ginecolog ma poate ajuta cu, concediu medical, exista vreun cod legat de sarcina la care sa ma incadrez in afara de cel de sarcina cu risc?Va rog sfatuiti-ma sunt foarte dezorientata nu stiu ce sa fac
2.Exista posibilitatea ca aceste CM sa ma afecteze dupa nastere si sa nu mai pot lua indemnizatia?ele trebuie sa aiba continuitate de pe o zi pe alta nu?
3.Cum se calculeaza banutii pt plata CM, este corect in felul urmator?
salariu aprilie 2013
salariu mai 2013
salariu iunie 2013
salariu iulie 2013
somaj august 2013
somaj septembrie 2013