avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Activitate anonim666

Activitate anonim666

Răspuns la discuția Munca la negru
multumesc frumos de informatii :)
Răspuns la discuția Munca la negru
mda, frumoasa legea asta, tot cu aia mari tine, daca eu ma expun la o chestie de genul asta mai mult ca sigur nu mai prind un loc de munca in domeniul asta si posibil nici in altele, toti or sa se fereasca, nu vrea nimeni pe cineva care vrea sa fie tratat corect in firma lui si care sa ia si atitudine in caz contrar. Multumesc oricum, deci or sa scape linistiti...
Discuție Munca la negru
Am lucrat la o firma de paza, la negru, si m-au dat afara de curand. Vreau ca firma asta de paza sa primeasca un control dar direct de la ITM Bucuresti pentru ca aici in judet sunt foarte bine legati de autoritati si organele de control iar o reclamatie din zona nu ar rezolva nimic deoarece vor fi anuntati din timp si se vor pune la adapost cu documentele. Problema este ca nu pot dovedi ca am lucrat la ei decat din caietele de procese verbale de predare-primire a serviciului si astea pot fi distruse usor deci organele abilitate trebuie sa se duca direct pe teren sa le confiste altfel e totul degeaba. Cum pot proceda ca sa fac o reclamatie anonima direct la cei de la Bucuresti si sa se ia in considerare?