avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Activitate Nitin

Activitate Nitin

Din anul 1990 figurez ca Slt.erou martir(decedat) la Asociatia 22 Decembrie Teleorman, iar apoi am fost trecut si pe monumentul eroilor martiri din centrul orasului. Am fost in 1994 la asociatie si am anuntat ca sunt viu, si am inaintat dosarul pentru stabilirea categoriei si acordarea drepturilor conform legii 42/1990. M-i s-a acordat brevet de ,,participant direct la Revolutia din Decembrie 1989" care este, potrivit legii, onorific. Mentionez ca in Decembrie 1989 am participat la revolutie ca militar in Sibiu. Nici eu sau familia mea nu a beneficiat de niciun drept pana la ora actuala de pe urma titlului de ,,erou martir" cu, care figurez la Asociatia 22 Decembrie Teleorman. In anul 1999 la insistentele mele mi-a fost sters numele de pe monument. In acest an locatia monumentului a fost schimbata si monumantul refacut. Cu stupoare am constatat ca numele meu cu grad de slt. a reaparut pe acest monument. Ce ma sfatuiti sa fac in acest caz? Deoarece nu vreau sa mai tolerez asa ceva. Bani nu am sa-i dau in judecata pentru daune morale privind stricarea imaginii numelui meu, fiind permanent sicanat de toti cunoscutii(si nu sunt putini) cu apelative ca fantoma, zombi s.a. dat fiind ca sunt cadru militar in activitate. Va rog frumos sa ma ajutati in aceasta problema.