Nu inteleg exact. Al cui este acest apartament? Numai al bunicului? Al bunicului cumparat impreuna cu prima lui sotie? Al bunicului cumparat impreuna cu "doamna"? Ce solicita exact fiica acestei doamne? Partajul acestui apartament din care o cota parte intra in masa succesorala ramasa de pe urma "doamnei"?
Apartamentul este cumparat de catre bunicul meu impreuna cu cea de a doua sotie a lui. Fiica acesteia acum l-a dat in judecata pentru iesirea din indiviziune, judecatoarea a dispus o expertiza de evaluare a apartamentului in care acum locuiesc eu cu fiica si sotul meu. aceasta doamna, fiica viyrega a bunicului meu are dreptul la 3/8 din valoarea apartamentului. am incercat sa vorbesc cu ea sa-i explic ca nu avem bani sa platim partea ei acum si s-o mai lungim vreun an doi, doamna s-a enervat si a spus ca nu o intereseaza ea vrea partea ei acum chiar daca asta inseamna ca noi va trebui sa fim evacuati. se poate face ceva pentru a intarzia scoatrea apartamentului la licitatie? se poate ataca hotararea judecatoreasca de evacuare ori de scoarea apartamentului la vanzare? va rog dati-mi o solutie!