avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Activitate luri

Activitate luri

Răspuns la discuția Admitere barou 2014
Nu mai recomandati cartile de la Nomina Lex. Astea sunt carti scoase pentru profit, nu ca sa invete lumea dupa ele.
La procesual civil luati cursul lui Boroi scos acum in februarie. Sau Tabarca.
Răspuns la discuția INM 2015...ADMITERE!!!
iuli_c a scris:

conform principiului egalitatii (procedura civila)

a.fiecarei parti trebuie sa i se recunoasca vocatia la aceleasi drepturi pe care le confera o anumita pozitie procesuala
b.judecatorul investit de stat cu puterea de a judeca solutioneaza litigiul in echitate
c.niciuna dintre parti nu beneficiaza de o pozitie privilegiata in raport cu partea adversa

c
Răspuns la discuția INM 2015...ADMITERE!!!
iuli_c a scris:

principiul dreptului la un proces echitabil in termen optim si previzibil consacra (procedura civila)

a.oricarei persoane dreptul la judecarea cauzei sale in mod echitabil ,in termen optim si previzibil ,de catre o instanta independenta ,impartiala si stabilita de lege
b.instantei datoria de a dispune toate masurile permise de lege si de a asigura desfasurarea cu celeritate a judecatii
c.dreptul partilor la dublul grad de jurisdictie

ab
Da, sigur...nu ai gresit decat 2 intrebari la INM...
grilele nu au fost atat de grele pe cat au fost de PROST formulate.....exemplele lui juridiconline de mai sus sunt elocvente....au vrut sa le faca mai grele decat de obicei, dar nici chiar ca la inm...si a iesit un fas, ca nu intelegeai nimic la unele...cel putin la OEPA...penalul si procedura penala au fost usurele...voi cate puncte aveti? eu inca nu stiu ca mi-a luat cineva foaia cu grile si i-am zis sa nu se uite ca vreau sa vad eu :) dar e ft probabil sa pic...nu pot sa cred ca m-a tras in jos OEPA......
E cineva la Facultatea de Drept? Sala 305?
aaa.....atunci nu se da in sediul inppa :) sa nu se duca vreunul acolo si dupa aia sa me dea in judecata ca asa am zis eu :)) bellabianca52 a scris:

Eu stiam ca se da in cadrul Fac de Drept. Vom vedea repartizarea....

luri a scris:

Examenul se da la inppa, sediul din vulturilor, pentru Bucuresti si judetele de langa. Sunt curios cum incapem toti acolo....Din cate stiu este o cladire relativ mica....

Examenul se da la inppa, sediul din vulturilor, pentru Bucuresti si judetele de langa. Sunt curios cum incapem toti acolo....Din cate stiu este o cladire relativ mica....
Guys, aveti vreo idee cand se afiseaza repartizarea pe sali?
Sper sa nu avem intrebari de genul acesta la OEPA, pentru ca in loc sa ne ridice ma tem ca o sa ne traga in jos. Eu le-am facut pe cele din examenele precedente si am facut cam 17-18 corecte.