avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Activitate ralu8128

Activitate ralu8128

Buna seara!
Ma intereseaza la ce varsta se poate pensiona mama anticipat/limita de varsta?
Nascuta pe 18.09.1959
vechime pe C.M in ianuarie 2015 ,29 ani (plateste in continuare la Casa de Pensii) din care 6 ani sunt cu grupa I (urmeaza sa actionam in instanta pt cei 6 ani de grupa I)
Răspuns la discuția Pensionare cu grupa I/II
Va multumesc! :)
Răspuns la discuția Pensionare cu grupa I/II
Mama inca nu are varsta de pensionare si am auzit ca au mai fost cazuri in care doar cand au dat firma in judecata s-a oferit si grupa,deci chiar daca au lucrat in conditii grele sau mediu toxic acest lucru nu era specificat in cartea de munca.
Buna ziua,mama mea a lucrat in perioada oct.1977-1990 in mediul toxic,la o firma de stat care acum este radiata ( din anul 2012).Ce ar trebui sa facem pt a afla daca s -a dat grupa si care sunt pasii?
Va multumesc!
Răspuns la discuția Scutire impozit vaduva de veteran
Va multumesc pt raspuns dar atunci chiar nu mai inteleg nimic.....deoarece de la cimitir mi-au spus sa ma interesez de cand s-a modificat legea,pt ca dansii nu stiu sa-mi dea aceste detalii.....:-/
Buna ziua!Azi am fost la cimitir sa vad cand trebuie concesionat locul de veci al bunicii si am aflat ca nu mai beneficiaza de scutirea impozitului la locul de veci.As dori sa stiu din ce an s-a modificat legea,deoarece mi-au comunicat ca trebuie sa plateasca impozit din 2010.Va multumesc!