In 2011 am avut un contract de credit incheat cu Cetelem pentru o suma de 4000ron am platit pana in 2013 de atunci nu am mai platit absolut nimic.Saptamana trecuta am primit un plic cu o somatie in cazul in care nu achit suma de 19025.36Ron voi fi executata silit mentionez ca inaintea acestui plic nu am primit nici o alta instiintare acasa.In ianuarie 2018 eu iam contactat pentru a face o intelege de plata nu au acceptat sub nici o forma.Ce pot face in aceasta situatie?Ce sanse am in instata?
in acea hartiuta care mia fost data nu scrie nimic despre acordul partilor si nici despre oprirea banutilor scrie doar ca se vor aplica masurile necesare pentru remedierea greseli si am semnat ca am primit un exemplar si urmeaza sa dau o nota explicativa si dupa acea mi se va da o alta hartiuta in care sunt specificate masurile care sau aplicat...deci ca sa nu mi se faca oprirea eu nu trebuie sa semnez hartia in care se specifica despre oprire si despre acordu partilor ?aceasta care mi sa dat acum nu are importanta atata timp cat nu este scris despre acordul partilor?
deci cu alte cuvinte acea hartie pe care a efectuato nu are nici o valoare.daca eu nu stunt de acort cu acea oprire trebuie sa ma dea in judecata si sa obtina hotarare judecatoreasca pentru a putea face acea oprire.Am inteles bine?imi cer scuze daca sunt prea insistenta si va multumesc pentru ajutor
La locul de muca unde lucrez ca asistent medical intampin o problema despre care nu stiu prea multe am rugaminte daca ma poate ajuta cineva cu cateva raspunsuri.
Este vorba despre o greseala pe care eu am facuta prin recoltarea unor probe de laborator in plus facturi pe care firma contractuare nu le deconteaza, iar administratora firmi la care eu sunt angajata vrea sa imi opreasca mie din salariu costul acelor analize intrebarea mea este daca are acest drept sa imi faca oprirea din salariu si sub ce forma legala trb sa se faca acesta oprire?
mie mia oferit un referat scris si semnat de catre administrator in care spune ca eu in termen de 5 zile lucratoare trebue sa dau o nota explicativa si in urma aceste note se vor lua masurile necesare pentru remedierea greseli dar nu se specifica aceste masuri.