avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Activitate amalia13

Activitate amalia13

Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
Sunt de aceeasi parere cu tine Adeline91...nici mie nu mi se pare corect...daca vor sa se de-a mai repede acest examen sa o faca din iulie incolo....
Multumesc mult! As fi avut o sansa sa dau si eu in aprilie...
dar pe www.grefieri.ro scrie asa "I. Recrutarea în vederea ocupării funcţiei de grefier se realizează, de regulă, prin ªcoala Naţională de Grefieri. Concursul de admitere la ªcoala Naţională de Grefieri se organizează anual, la nivel naţional, de către ªcoala Naţională de Grefieri, sub coordonarea Consiliului Superior al Magistraturii. Numărul de locuri scoase la concurs se stabileşte în funcţie de necesarul de personal calificat al instanţelor judecătoreşti şi al parchetelor de pe lângă acestea. Concursul se desfăşoară separat, pentru posturile de grefieri cu studii superioare şi grefieri cu studii medii."

Esti sigura ca nu pot sa dau? :(
Buna seara, ar fi super daca totusi s-ar organiza si in aprilie dar am o intrebare daca stiti cumva....eu termin facultatea abia in vara deci prin urmare as putea sa dau doar pentru studii medii...aveti ideea daca tematica este aceeasi pentru studii medii?
Va multumesc si va urez spor la invatat!
La procedura civila se va da doar de pe noul cod?
daca ai putea sa imi trimiti si mie ti-as fi recunoscatoare!
sibnische_amalia@yahoo.com Multumesc mult de tot!
Multumesc mult!
Buna! Imi puteti spune si mie la procedura civila de pe ce invatati? bineinteles in afara de cod ...Multumesc mult!