avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Activitate benvenutto

Activitate benvenutto

Răspuns la discuția Parcarile de resedinta
gigipopa a scris:

In schimb se plateste anual de catre persoanele fizice o taxa pentru parcare la domiciliu. Pe dosul talonului de parcare primit de la primarie, contracost, aveti mentionata zona (nu un anume loc fix) de parcare (in zona domiciliului dvs.).

Exista o Hotarare a Consiliului Local care sa specifice ce afirmati dvs. (nu este acel talon eliberat de TimPark care iti asigura parcarea numai in grila de strazi specificata de ei ?) ?
Am sunt pe la toate serviciile publice care au legatura cu aceste parcari si nu stiau de acest lucru. Vad ca la unele blocuri au putut fi construite bariere ptr. a limita accesul autovehiculelor in acele zona. Pe mine ma intereseaza sa-mi pot recupera locul de parcare pe care mi l-am amenajat (fiind in prezent ocupat de o masina cu nr. rosii expirate - nici aceasta masina nu poate sa fie ridicata din moment ce trebuie sa indeplineasca cumulativ cele expuse in H.C.L. : sa nu fie in stare de functionare, sa fie in acel loc de mai bine de 1 an de zile, etc..) dar ma multumesc si cu acel talon de care spuneti dvs..
Buna ziua,
Am si o nelamurire legata de acest subiect. Doresc sa stiu daca exista un act normativ care sa oblige primaria unui oras (Timisora) sa concesioneze locuri de parcare si persoanelor fizice ? Exista o H.C.L. care specifica ca numai persoanelor juridice li se pot concesiona locuri de parcare si numai in cazul in care acestea sunt construite de A.D.P..