avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Activitate Ruhkara

Activitate Ruhkara

Sunt de acord cu dv., dar va mai aduc la cunostinta faptul ca mi-a spus ca exista o reglementare a agentiei nationale de termoficare (sau asa ceva) si o formula care se aplica celor care nu pot face dovada ca isi incalzesc locuintele. nu am mai stat sa vb cu acel domn ca imi iesisem din fire si in final am platit toata iarna trecuta (care la noi la Miercurea Ciuc dureaza aproape 5 luni) niste facturi exorbitante. ex. vecinul de deasupra noastra care are centrala a platit 40 de lei (lunar) pt acele tevi si noi care nu avem centrala si nici nu suntem racordati am platit si 350 lei. Nu cred ca este normal oricum s-ar pune problema, mai ales ca cei doi vecini ai mei nu mai sunt racordati la retea.
Buna ziua !!!
Am si eu o problema !
Mama mea are un apartament in care nu locuieste nimeni si dat fiind acest fapt s-a debrasat de la reteaua locala de termoficare dar nici nu si-a pus centrala. Pana aici totul bine...pana cand a venit factura la incalzire care depaseste 50% din valoarea facturii unui apartamenti racordat la retea. Am fost la furnizor si mi s-a zis ca trebuie sa platesc caldura pe care mi-o dau vecinii prin pereti.Corect lucru dar problema ca cei doi vecini cu care avem pereti comuni sunt si ei debransati de la retea, ai avand in schimb instalate centrale termice.
Intrebarea pe care o am : este corect sa platesc o factura care nu reflecta realitatea? sunt de acord sa platesc caldura tevilor dar caldura vecinilor care nu sunt racordati la retea...? si plus ca apartamentul este situat la parter la colt de bloc cu foarte multi pereti exteriori. Va multumesc anticipat!