avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Activitate Toporan

Activitate Toporan

Aţi intrat in grevă japoneză? Sau toată lumea are atât de mult de lucru la instanţe încât nu mai are timp sau chef de vorbă? Am înţeles că cei trei în plus, sunt persoane care au luat examenul în anii anteriori şi din diferite motive (probabil creştere copil) nu au profesat şi nu au făcut nici cursul. Cum e pe la voi? La mine e destul de lucru la instanţă, însă momentan eu am intrat doar o dată în sală, am ţinut locul cuiva lipsă şi pe urmă am motivat vreo 16 sentinţe, fără probleme pentru că erau pe civil, unde zic eu, că mă descurc şi îmi place. Îmi dă complet doar după ce mă întorc de la curs şi probabil va fi pe civil, cel puţin aşa mi-au spus. Spor la treabă vă doresc!
La multi ani! Probabil ati vazut pe site-ul INM-ului repartizarile pe grupe, insa am o intrebare: de ce suntem 73? Am mai vazut niste nume in plus pe la Judecatoria Tg Bujor, Lehliu Gara si cred ca la Constanta.
Craciun fericit si linistit si sa va aduca mosul tot ce va doriti!
Da, tot asa am facut si eu, vineri 20 12 2013 ultimul post prestat, iar sambata 21 12 2013 incetarea contractului individual de munca si lichidarea. Din 23 12 2013, adica azi, m-am prezentat la instanta si am fost deja pontata cu post prestat. Mi-au cerut un numar de cont bancar pentru virarea salariului din 10 ianuarie, doua copii dupa buletin si o adeverinta de la medicul de familie cu clinic sanatos, chiar daca o aveam pe cea primita de la INM. Mai trebuiesc apoi copii dupa actul de nastere, certificat de casatorie sau sentinta de divort (unde e cazul bineinteles), diploma de licenta, cartea de munca. In rest, la mine a fost OK, mi-a placut si am fost primita cu multa caldura.
S-au publicat si restul in MO 818, acum sunt toate publicate.
Pana acum in MO nr.812 am gasit decretele pentru pozitia 1 si 2 iar in MO nr.814 pentru pozitia 23. In MO nr.813 nu am gasit nici un decret. Cred ca la ora asta se opresc totusi, mai vedem maine.
Am inteles ca publica si maine. E oare posibil sa le publice pe toate astazi? Eu am solicitat incheierea contractului cu data de maine!
Da. Stie cineva cand se publica in MO? Oare vineri sau luni?
Danilet spunea ca probabil in februarie si aprilie. Anul trecut, am vazut ca judecatorii au inceput munca undeva pe 13-14 decembrie, au lucrat o luna, apoi pe 14 ianuarie au inceput cursurile timp de 4 saptamani, iar dupa aceea au lucrat din nou o luna si iarasi cursuri 4 saptamani. In concluzie daca incepem munca la inceputul lunii ianuarie, probabil vom muncii in ianuarie, apoi cursuri in februarie, din nou munca in martie si cursuri in aprilie. Asta prin analogie, ca mai multe nu stiu nici eu.
Felicitari tuturor celor 70 de viitori judecatori! Sincer, eu as vrea sa incepem dupa sarbatori, dar nu depinde de noi. Daca afla cineva vreo veste de la administratia presedintiala despre data cand vor fi semnate decretele il rog sa posteze si aici ca sa stim cu totii. Eu inca mai merg la locul de munca vechi si chiar nu stiu ce sa fac, sa solicit incheierea contractului inainte de craciun, sau nu? Voi ce ziceti?