avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Activitate mitcom

Activitate mitcom

Multumesc mult, chiar nu imi trecea prin minte ca sa sun. Am sunat si mi-a spus ca este vorba de un medic la care mergeam eu des din cauza unor probleme de sanatate, si trebuie sa raspund la cateva intrebari. Pentru ca acel medic a intrat in atentia politiei. Multumesc inca odata pentru raspuns!!
Buna ziua,
Ma confrunt cu urmatoarea problema: Am primit o citatie de la I.P.G. - Directia de Investigare a Fraudelor, in care sunt chemat ca martor peste o saptamana in cazul unui dosar penal din 2012. (Serviciul de Criminalitate Financiara si Spalare a Banilor). As dori sa imi raspundeti la cateva intrebari: Despre ce poate fi vorba din moment ce nu stiu absolut nimic? Daca dosarul este din 2012, inseamna ca de atunci a inceput? Sau atunci a fost inscris iar maine va fi prima infatisare? Daca nu ma prezint pentru ca lucrez in provincie o sa am probleme? Si ultima intrebare, in citatie scrie ca trebuie sa vin cu un aparator! Este cazul si la mine ca martor? Va multumesc si scuze daca nu m-am exprimat corect !