Buna ziua,
In speranta ca o sa ma puteti ajuta cu un raspuns, doresc sa va povestesc problema mea...
Intr-o sambata seara,pe un drum in afara localitatii, am depasit o masina de NT, in spatele acesteia ramanand o masina a Politiei Rutiere.Dupa cateva minute m-am angajat intr-o alta depasire, tot o masina de NT, al carei sofer a inceput sa accelereze,a.i.cand am revenit pe banda mea de circulatie, incepuse linia continua.Am fost trasa pe dreapta bineinteles, mi s-au cerut actele si mi s-a spus sa astept la masina.Dupa vreo 10 mi., soferul a inceput sa claxoneze si mi-a facut semn sa vin la el.Agenta din dreapta a deschis geamul si mi-a intins procesul verbal sa-l semnez, fapt pe care l-am refuzat, atunci agentul de la volan a inceput sa tipe si m-a intrebat daca eu nu-l recunosc pe el. Eu i-am raspuns negativ, iar el mi-a zis"Las' ca o sa vezi tu!O sa-ti amintesti cand o sa-ti mai fac o data aceeasi chestie care ti-am mai facut-o, insa de data asta si mai si!".Apoi a oprit un martor si l-a pus sa semneze ceva.Cumnatul meu care se afla cu mine in masina a vrut sa se apropie de acesta sa-l intrebe ce semneaza, iar politistul a inceput sa urle la el sa mearga la masina de mai multe ori si a pus mana pe pistol.In cele din urma mi-a fost inmanata o dovada si cand am vrut sa intreb unde pot face contestatie, mi s-a trantit portiera in nas si masina a plecat scartaind cauciucurile, umplandu-ma de praf.
Ulterior, mi-a fost trimis acasa procesul verbal, iar eu am depus o plangere impotriva lui.Acum am primit un plic de la Judecatorie cum ca nu am indicat datele de identificare pentru parat si temeiul de drept.
Plangerea am depus-o impotriva agentei care mi-a semnat procesul verbal, insa acolo scrie doar numele ei, nu inteleg deci de unde sa stiu eu alte date de identificare ale ei si de asemenea nu stiu care este temeiul de drept in acest caz.V-as multumi daca ma puteti ajuta.