avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Activitate MarthaSoare

Activitate MarthaSoare

Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
Buna ziua, tuturor! Am o nelamurire legata de art 49 NCPP referitor la competenta in cazul schimbarii incadrarii. Alin 1 spune ca instanta sesizata cu o infractiune ramane competenta a o judeca, chiar daca, dupa schimbarea incadrarii, infractiunea este de competenta instantei inferioare. Intrebarea mea este : ce se intampla daca, dupa schimbarea incadrarii, infractiunea este de competenta instantei superioare? Ramane instanta sesizata competenta sa judece infractiunea dupa schimbarea incadrarii sau isi declina competenta in favoarea instantei superioare?
Multumesc anticipat!
AGST a scris:

Buna Martha, te rog mult spune-mi si mie daca in Giurgiu se dau pe loc cazierul judiciar si cel fiscal, multumesc.

Buna! Da. Ambele caziere se dau pe loc. Cu drag!

Buna seara tuturor! Stiti cumva cate persoane s-au inscris pana acum in Bucuresti si in alte orase? De exemplu la Giurgiu pana azi s-a inscris o singura persoana. :) Multumesc frumos!
Multumesc frumos!
zizy a scris:

MarthaSoare a scris:

Buna ziua tuturor! Legile de pe site-ul csm sunt actualizate la zi?

Nu toate. Lg. 304 apare cu data publicării în M. Of. - 14.08.2013.
ROI este în schimb actualizat pe CSM.

Buna ziua tuturor! Legile de pe site-ul csm sunt actualizate la zi?
"Infirm zvonurile despre un concurs pt SNG in luna mai 2014. Concursul se organizeaza o data pe an.
Alte concursuri sunt cele organizate de curtile de apel, in functie de cum au ele locuri libere.
In orice caz, daca intervin modificari sub acest aspect, voi anunta cat pot de repede."
Acest mesaj a fost postat de dl Danilet pe grupul Admitere SNG pe facebook in urma cu cateva ore. Alaturi de acest mesaj a mai adaugat ca LA CSM NU S-A DISCUTAT DESPRE ACEST CONCURS DIN MAI, INCA. Fiecare trage ce concluzii vrea. Eu am simtit nevoia sa comunic ce a transmis un membru CSM.
Corectie gramaticala si scuze: pe care, comunicare.
Instanta dispune comunicarea, iar pt comunicarea este nevoie de un nr de exemplare pe care sa le faca partea + 1 pt instanta. Eu asa inteleg. E vorba de hartii care trebuie sa le aiba atat partile cat si instanta pt a le analiza. E posibil sa ma insel. Este opinia mea.
DahliaNoir a scris:

MarthaSoare a scris:

2010 a fost un an ciudat care a facut exceptia, atat la inm cat si la sng. S-a dat examen la sng in februarie 2010 pt ca cele 90 de locuri puse la bataie in sept 2009 nu au fost ocupate in totalitate si de aceea s-a impus organizarea unui nou concurs curand. In plus 4 mai cade intr-o duminica. :-)

Da, nu s-au ocupat locurile in septembrie 2009 dar nici nu s-a organizat alt examen in septembrie 2010. O exceptie si un an cudat poate fi si 2014..2010 , din punctul meu de vedere, constituie precedentul ce dovedeste ca pot fi si exceptii de la regula.
In fiecare an concursul la SNG s-a organizat intr-o zi de duminica..deci se potriveste.

Da, am mai dat si acum 2 ani admiterea la SNG. :)

Nu s-a mai organizat in sept 2010 pt ca legea spune ca examenul la sng se organizeaza anual, o data pe an...daca imi amintesc corect...
2010 a fost un an ciudat care a facut exceptia, atat la inm cat si la sng. S-a dat examen la sng in februarie 2010 pt ca cele 90 de locuri puse la bataie in sept 2009 nu au fost ocupate in totalitate si de aceea s-a impus organizarea unui nou concurs curand. In plus 4 mai cade intr-o duminica. :-)