la mine mama poate sa fie cu copilul zi si noapte dar ia nu prea are ban sa creasca asa cum trebuie cit primeste dupa copil 800 lei din asta trebuie sa plateasca 2000 de lei cheltuieljudecatorest mai are un minor la tata alocatia este 150 lei si intreb eu din ce ramina cum poate sa creasco un copil
ne pare rau dar am gresit am vrut sa scriu 8 luni din greseala am scris ani .am o caso cu 4 camere o baie si doua bucatarie si mai traieste mama la curte dar separat in total suprafata de locuinta este180 m patrat va rog din suflet sami scrieti ce pot sa fac va multumesc
buna dimineata.am o intrebare catre dumneavoastra.traiesc cu concubinajul de trei ani avem un baietel de 8 ani acuma vinerea trecuta ma parasit cu copilul nu am certat nic nam lovit niciodata nu raspunde la telefon acuma am aflat ca unde sta doua zile la oras la niste batrin dupa aia sa dus la sora lui vitrega nici la parinti nu raspunde la telefon defapt nu are unde sa se duca as vrea sa ma duc acolo sa aduc acasa si daca nu vrea ea sa vina pot so iau copilul cu mine fiind ca eu sint tatal lui si are domicsiliul la mine amindoi si pentru concubina nu are unde sa se duca adica nas vrea ca copilul meu sa ramina la strada. din prima casatorie a mai avut doi copil si a lasato si pe iei .va rog foarte frumos sami scrieti ce pot so fac