Buna ziua, am o intrebare legata de calculul indemnizatiei de somaj. Am lucrat intr-o institutie publica 1 an si 5 luni, in ultimele 2 luni am fost suspendata din functie din motive neimputabile mie. Prin urmare, ca urmare a acestei suspendari am incheiat raporturile contractuale cu aceasta institutie. Intrebarea: se iau in calcul ultimele 12 luni, inclusiv cele 2 luni suspendate, sau se iau in calcul ultimele 12 luni in care am contribuit la fondul de somaj? Salariul brut era de 2233 ron si vechimea totala in munca este de 5 ani si 6 luni. Multumesc
Buna ziua,
urmeaza sa dau concurs pt un post de sef departament financiar contabil la o primarie dintr-o comuna. Momentam, vechimea in munca este de 6 ani, cu studii superioare finalizate. In cazul in care voi ocupa postul respectiv, ma poate informa cineva care ar fi salariul de incadrare in acest post??
Buna ziua,
urmeaza sa dau concurs pt un post de sef departament financiar contabil la o primarie dintr-o comuna. Momentam, vechimea in munca este de 6 ani, cu studii superioare finalizate. In cazul in care voi ocupa postul respectiv, ma poate informa cineva care ar fi salariul de incadrare in acest post??
Buna ziua,