multumesc pentru raspunsuri.iata cum este specificat in ccm :''1) Salariatii beneficiaza de un bonus ...cu ocazia sarbatorii de Craciun, indiferent de data angajarii.
2)Bonusul mentionat mai sus se va plati la data la care se platesc drepturile salariale pentru luna noiembrie a anului in curs , daca contractul individual de munca este in vigoare in luna decembrie a anului in care se face plata''.
Din asta inteleg ca firma va trebui sa-mi acorde acest bonus deoarece cim este IN VIGOARE chiar si atunci cand este suspendat. Cei de la RU mi-au spus ca acest bonus il voi pierde pentru ca am intrat in ccc pe 11 oct 2013. va rog sa-mi spuneti cum ar trebui sa procedez.
Multumesc anticipat.
salut. am o intrebare: cim mai este in vigoare daca am intrat in ccc? pentru ca intr-un articol din ccm pe companie prima de craciun se plateste odata cu drepturile salariale pe luna noiembrie a anului in curs ''daca cim este in vigoare in luna decembrie a anului in care se face plata ''. Mentionez ca am intrat in ccc in luna octombrie.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.