avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Activitate gdv

Activitate gdv

Deci inca o amanare pana pe 3 decembrie. Pct. 6 pe ordinea de zi.
[ link extern ]
Anca are initiativa si trebuie sa contribuim toti.
Incet dar sigur se configureaza lista finala.
rosverde a scris:

Mie mi se pare buna ideea de a stabili o zi in perioada imediat urmatoare...ca si cum am fi la repartitie... voi ce spuneti?
Lucrurile sunt simple. Fiecare vede ce locuri sunt libere si alege din acele locuri. Exact ca la repartitie. Mi-e greu sa cred ca nu stim fiecare dintre noi ce vrem. Totusi..
Anca...poti organiza tu asta? Adica dupa ce fiecare alege, sa actualizezi tabelul?

Trebuie sa facem asta, stiu ca si altii inaintea noastra au procedat la fel. Cred ca suntem in stare sa facem o simulare si sa mergem la repartitie cu lista gata facuta. Doar nu ne razgandim in ultimul moment, nu?
Puteti folosi si un calculator de optiuni descarcati de pe [ link extern ] .
Toporan a scris:

E clar pentru toata lumea ca lista este nu orientativa, ci extrem de orientativa. Sunt sigura ca pana ne cheama la Bucuresti, ori sa mai fie persoane care se razgandesc de doua ori pe zi. Ce mi se pare mie totusi iesit din comun este faptul ca desi suntem pe ultimii 50 de metri, mai sunt persoane care nu stiu in ce directie cardinala sa o apuce. Stiu ca este o hatarare foarte importanta pentru toata lumea si tocmai de aceea trebuie gandit bine si logic, insa eu nu pot sa vad logica cand observ ca sunt persoane care azi declara ca vor la sud, maine la vest, apoi la nord. Sunt cu totul dezorientati si ar fi cazul sa se reculeaga. Vom fi judecatori si avem nevoie de discernamant, hotarare si stabilitate. Scuze, daca am suparat pe cineva!

Cei de la CSM urmaresc forumul si de aceea ne mai amana :)
Toporan a scris:

Vad ca exista un reprogramat la psihologic, oare de ce? Si mai ales cand? Asta inseamna probabil ca nu ne cheama saptamana aceasta pentru alegerea posturilor.

Asta inseamna ca procedura se mai prelungeste cu vreo saptamana - doua pentru reexaminarea celui reprogramat. Eu zic ca nu este nici o problema, doar inca un ragaz de gandire pentru cei indecisi. Oricum trebuie sa ne relaxam pt ca probabil luna aceasta se finalizeaza validarea, in decembrie va fi numirea in functii si vom fi in concedii iar din ianuarie incepem munca: acomodarea cu instantele, cursul de formare, primele procese usoare. Mult succes tuturor.
kitipol81 a scris:

gata cu senzatiile tari.......toata lumea merge mai departe... imi apre rau pentru cei care mai sperau sa se elibereze vreun loc...chiar nu era nimic in neregula cu cei picati!

Poate ca este ceva in neregula cu testarea pe care au facut-o psihologii CSM.
Se pare ca si la INM si la noi au analizat candidatii mai mult din pdv al aptitudinilor, ceea ce este gresit, pentru ca acestea au fost deja verificate la interviul din cadrul concursului iar testarea psihologica nu trebuia sa aiba in obiectiv acest aspect. Asta i-a pus pe multi in dificultate. Cand raspundeau la intrebarile din test sau la problemele discutate in interviu la ce trebuia sa se raporteze candidatii, la pozitia actuala sau la perspectiva de judecator?

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook
Stiti cumva cand se va face formularea optiunilor?
Toporan a scris:

Ati vazut rezultatele la testul psihologic la INM? Pe mine m-au infricosat.

Intadevar neasteptat de mare procentul de respinsi: 9%! Mie mi se pare ingrijorator si ma intreb care ar fi explicatia. Sa fie testarea in sine mai dura si mai selectiva ca niciodata sau atat de multi candidati cu o patologie extrema? In orice caz sa nu prefigurati vreo analogie cu testarea noastra. Se stie ca intotdeauna candidatii la INM au obtinut note mai bune la cunostinte teoretice decat cei cu vechime pt. magistratura, dar e logic acest lucru si la fel mi se pare ca la testul psihologic sa fie exact invers.
c_m a scris:

Optiunile tale sunt deja alese de colegi situati mai bine in clasament....

Este adevarat... Dar observ ca pt. Miercurea Ciuc mai exista o optiune si sunt doua posturi disponibile
Pozitia 50 optez pentru Targu Mures sau Miercurea Ciuc