nu am semnat alte acte...doar acest contract de vanzare cumparare ,pe care nu vreau sa_anulez..vreau sa fim linistiti...dar mama mea cred ca are ceva probleme pshice...umbla pe drumuri cu blesteme ...ne vorbeste de rau...platese pe la biserici,sa murim (are 77 de ani ce sa_i mai cer)dar e mama mea ce sa fac?o las sa ma dea in judecata si sper ca cineva acolo sa_si dea seama ,sa inteleaga ca nu am nici cea mai mica intentie de a le face rau parintilor mei
sotia care figureaza alaturi de mine este a doua sotie...nu este mama fiului meu...casa am luat_cand eram casatorit cu ea,impreuna am facut tot...
cred ca nu m_am exprimat bine ..cu actuala sotie am cumparat aceasta casa....si fosta sotie prin fiul nostru incearca sa obtina aceasta casa si bineinteles influientand si pe mama mea...
parinti mei locuiesc in aceasta casa...in urma nenumaratelor discutii cu fosta sotie au ajuns la concluzia cred eu eronata ca aceasta casa sa revina nepotului (fiului meu din casatoria anterioara)...mentionez ca nu am alt copil si el va fi singurul meu mostenitor,dar parintii vor sa ma constranga sa cedez acum aceasta casa
sotia care figureaza alaturi de mine in contract este actuala sotie...suntem impreuna de 15 ani...am realizat multe,ea nu l_a exclus niciodata pe fiul meu din viata noastra si vreau sa_i las ce se cuvine dar atunci cand cred eu...sa fie casatorit sa_l stiu la locul lui nu sub influenta mamei sale(fosta sotie)..este copilul meu dar nu vreau sa_mi impuna nimeni asa ceva...nici chiar mama mea...va multumesc pentru ajutor...si pt sfaturi
In urma cu aproximativ 12 ani parintii mei au vandut o casa....cu bani respectivi plus ce am mai avut eu si sotia adunati am cumparat o alta casa,eu find singurul lor fiu am hotarat atunci sa facem contractul de vanzare cumparare pe mine si sotia mea...totul a fost bine, am investit in acea casa(am renovat_o am mai construit...)pana acum cand mama mea (doar mama nu si tatal)vrea sa lase aceasta casa nepotului sau(fiul meu dintr_o alta casatorie care locuieste in Spania cu mama sa )...poate fi atacat contractul de vanzare cumparare incheiat atunci? poate fosta mea sotie sa vina sa locuiasca cu fiul meu in aceasta casa? CE AS PUTEA FACE?