Buna ziua as dori precizari si puncte de vedere in legatura cu utilizarea nr. de urgenta 112 in pt reclamarea deranjarii linistii publice si eventuale masuri pe care sa le iau in urmatoarea speta:
Am facut o sesizare privind deranjarea linistii publice la nr. de telefon 112, dispecera de acolo de la 112 mi-a facut legatura la postul de politie din oras iar politistul de acolo s-au arata indignat si m-a amenintat ca ma va amenda daca mai fac sesizari la acel numar intrucit deranjarea linistii publice prin producerea de zgomote (era noaptea dupa ora 23 la un nivel de zgomot extrem de ridicat) de la o petrecere nu constituie o urgenta si in acest sens mi-au recomandat sa ii sun direct pe ei la nr. de telefon din cadrul postului de politie, motivand acest demers prin faptul ca ei au de intocmit o documentatie laborioasa in urma apelului meu la 112, acum trebuie sa mentionez ca intensitatea muzicala s-a oprit pentru aproximativ jumate de ora in urma apelului la 112, iar apoi a reinceput motiv pt care eu am resunat dar de data aceasta la nr. de telefon indicat de ei (direct la postul de politie) dar se pare ca degeba am sunat si am incercat sa le explic, pt ca nu s-a schimbat nimic au zis ca o sa ia masuri si ca nu prea pot intervenii intrucit cei de acolo au inchiriat respectiva sala de la administratorii liceului si in acest sens nu prea au control asupra lor pt ca, chiar daca ii amendeaza tot nu se vor opri..... pt ca nu pot sa le dea 2 amenzi in aceiasi zi (desi nu le-au dat niciuna).... in cele din urma muzica a incetat de la sine in jurul orei 5 dimineata, suspiciunea mea a fost ca nici nu s-au deplasat a doua oara acolo.
mentionez ca evenimentele de genul asta se petrec frecvent in cadrul unei sali de festivitati din cadrul liceului din localitate